screen shot 2022 09 20 at 10

Het geschorste FVD stapt in het Europees Parlement uit de ID groep

EUokt 24 2022, 10:30
FVD heeft besloten om uit de ID groep te stappen in het Europees Parlement. Dit gebeurt naar aanleiding dat Marcel de Graaff voor drie maanden geschorst is vanwege zijn standpunt over de oorlog in Oekraïne. Doodzonde dat FVD uit de groep stapt waar zij met Vlaams Belang, AfD en Rassemblement National een vuist konden maken tegen de globalisten in de EU.

Ik stap uit de ID groep in het Europees Parlement. Hun poging mij de mond te snoeren over NAVO/Oekraïne is onverteerbaar. We moeten de oorlog met Rusland deëscaleren. Het is niet onze oorlog maar onze mensen betalen de prijs. Ik wil een nieuwe groep vormen die dit ondersteunt!

Image
1.9K
Reply
Het vertrek van FVD uit de ID groep komt als een donderslag bij heldere hemel. Marcel de Graaff licht dit drastische besluit op Twitter toe en twittert: ''Ik stap uit de ID groep in het Europees Parlement. Hun poging mij de mond te snoeren over NAVO/Oekraïne is onverteerbaar. We moeten de oorlog met Rusland de-escaleren. Het is niet onze oorlog maar onze mensen betalen de prijs. Ik wil een nieuwe groep vormen die dit ondersteunt!'' Iemand de mond snoeren is altijd verwerpelijk maar om solistisch te opereren is ook niet handig. Je zit namelijk in de ID groep om met gelijkgestemde partijen uit andere EU-lidstaten om een vuist te vormen tegen een steeds totalitair wordende EU.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
De Graaff is erg ambitieus dat hij nu een nieuwe groep wil gaan vormen met andere partijen die de oorlog in Oekraïne willen de-escaleren. Deze groep moet staan voor het beëindigen van de oorlog in Oekraïne en het stoppen met de sancties tegen Rusland. Respect voor de autonomie en identiteit voor de EU-lidstaten en geen vaccinatiedwang. Dit zijn nobele standpunten. Hopelijk volgen Vlaams Belang, AfD en Rassemblement National FVD naar deze nieuwe groep. Een bloederige oorlog willen beëindigen is toch niet te radicaal om iemand voor drie maanden de mond te willen snoeren?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten