kaag rutte lachen

Ophef! Partijkartel: hoe haalt FVD het in zijn hoofd om journalisten in diskrediet te brengen!?

Politiekokt 24 2022, 9:31
De nieuwe FVD serie Rioolratten Ontmaskerd heeft veel teweeg gebracht. Het hele partijkartel en mediakartel spreekt er schande van. Gideon van Meijeren heeft weer eens goed laten zien dat het partijkartel en mediakartel innig met elkaar verweven zijn.  
Onze premier Mark Rutte, die zich beter met belangrijkere problemen kan bezighouden, was er als de kippen bij om het filmpje van Gideon van Meijeren te veroordelen en twittert: "FVD heeft vandaag een nieuw dieptepunt bereikt. In een democratie moeten journalisten hun werk kunnen doen zonder in diskrediet te worden gebracht.'' Wat een kul natuurlijk is een journalist ontheven van enige kritiek? Nee, vooral niet als zij aantoonbare onwaarheden de wereld in slingert. Dat was in deze casus duidelijk het geval. Journalist Merel Ek liegt namelijk aantoonbaar tegen Gideon van Meijeren om hem in een kwaad daglicht te zetten en te scoren op tv. Het publiek heeft recht op objectieve, eerlijke verslaglegging en bevraging. Hier werd Ek terecht op aangesproken. Er rest Hart van Nederland niets anders dan de reportage van Ek netjes te rectificeren.

Iedere keer als je denkt ‘de bodem is in zicht’, dan blijkt het erger en gevaarlijker te kunnen. Desinformatie en intimidatie ondermijnen de samenleving. Zo ook deze absurde provocatie. Dit ontstijgt partijpolitiek, het gaat om onze democratie. Spreek je uit. #wijzijnmetvelen

Merel
Merel
@Merelek

Reactie op video Gideon van Meijeren / FvD: Iedereen mag kritiek hebben op mijn werk en ik ga daar graag over in gesprek, maar de manier waarop Gideon van Meijeren mij afgelopen donderdag benaderde is niet oké. Inhoudelijk sta ik achter het gesprek dat stiekem is gefilmd. 1/3

2.0K
Reply
Volgens mij leven D66'ers echt in een ander universum. Kaag bewijst dat weer door het volgende te laten twitteren door haar voorlichters: ''Iedere keer als je denkt ‘de bodem is in zicht’, dan blijkt het erger en gevaarlijker te kunnen. Desinformatie en intimidatie ondermijnen de samenleving. Zo ook deze absurde provocatie. Dit ontstijgt partijpolitiek, het gaat om onze democratie. Spreek je uit.'' FVD is niet verantwoordelijk voor het verspreiden van desinformatie dat doet Merel Ek toch echt zelf. Van intimidatie is geen sprake. Nee het partijkartel kan het niet hebben dat zij met hun eigen wapens worden bestreden. Kaag wij spreken ons uit dat Nederland behoefte heeft aan objectieve journalistiek die het nieuws van alle kanten belicht en het oordeel uiteindelijk aan de mensen thuis zelf overlaat.
Minister Hugo de Jonge is eigenlijk de laatste persoon in Nederland die deze actie van FVD mag veroordelen. Wat heeft de Jonge in godsnaam bereikt als minister naast het uitsluiten, verdelen en bedreigen van veel Nederlanders dan heb je echt lef om dit te twitteren: ''Doelbewust intimiderend en ondermijnend. Puur vergif, dit.''
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
FVD en van Meijeren zullen vandaag heel veel stront over hun heen krijgen. Reken maar dat Vandaag Inside het gaat opnemen voor de zielige Merel Ek. Gelukkig gaan na vandaag steeds meer Nederlanders zien dat het partijkartel en het mediakartel bij elkaar op schoot zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten