Yuval Noah Harari

-Michel Mulder- Redefine ons bestaan

Opinieokt 23 2022, 18:25
Hoewel je van heel veel zeikerds aan de zijlijn geen engelse termen mag gebruiken in je columns, wil ik het toch even hebben over het begrip 'redefine,' oftewel het herdefiniëren van zaken........ zoals ons gehele bestaan.
Redefine is big business geworden, en is zo ongeveer hét achterliggende gedachtegoed achter de mondiale staatsgreep van het WEF, wij moeten ons gehele leven, onze seksualiteit en onze eetgewoonten herdefiniëren langs de toegestane waanzin van de sekte van oompje Klaus, en uiteraard engnek Yuval Noah Harari.
Het Israëlische bedrijf Redefinemeat, sinds 2021 in Nederland gevestigd, is één van de aanjagers van de herdefiniëring van ons bestaan door het produceren van printervlees, niet geheel toevallig in het land waar men de agrarische sector met genoegen de nek omdraait.
Waarom zou een Israëlisch bedrijf dat tot voor kort exclusief in Israël gevestigd was, Nederland als eerste springplank naar de blitzkrieg voor printvlees hebben uitgekozen?
Dat heeft er uiteraard niets mee te maken dat de agenda van het WEF hier het meest zichtbaar wordt uitgevoerd, met absolute kopstukken als Rutte, Kaag, Wim-Lex en Maxima als cheerleaders van dit gedachtegoed.
Het is echter niet alleen dat stuk 'plastic' vlees dat ze door onze strot heen proberen te drukken, het is ons hele bestaan, en onze hele geschiedenis die ze willen herdefiniëren d.m.v. een 'system shutdown,' om daarna de boel weer op te starten middels de windows-versie van 6uild 6ack 6etter.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Wij moeten niet alleen onze vleescomsumptie aan een redefine momentje onderwerpen, na duizenden jaren van bewezen voedzaamheid, nee we moeten ook o.a. onze seksualiteit onderwerpen aan een redefine-zelfstudie, want zo simpel als mannetje-vrouwtje is het uiteraard niet meer.
Redefine uw leven, uw geslachtsdeel en uw smaakpapillen, want als u dit niet vrijwillig doet, doen wij het als overheid wel voor u.
Het enige wat er echter voor een redefine-bevel in aanmerking komt, is het begrip volksvertegenwoordiger.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten