Farmers Defence Force maakt zich op voor acties: 'Wij houden maandagavond crisisberaad'

Farmers Defence Force maakt zich op voor acties: 'Wij houden maandagavond crisisberaad'

De boeren hebben het rapport van Johan Remkes en de reactie daarop van het kabinet even afgewacht... en zijn tot de terechte conclusie gekomen dat ze nóg steeds het haasje zijn. Daarom zegt Mark van den Oever van Farmers Defence Force (FDF) dat hij en zijn medeboeren morgenavond "crisisberaad" hebben met als onderwerp: 'Gaan we weer actievoeren en zo ja op welke manier?'

Niet zo gek, dat FDF dat wil. Want waar Remkes nog stelde dat er 500 tot 600 'bedrijven' het komende jaar gedwongen moeten worden op te houden wil het kabinet maar liefst 3.500 'piekbelasters' laten stoppen. Het zou dan niet alleen om boeren gaan, maar wel voor het overgrote deel. Zelfs het FD geeft toe: "Het gaat vooral om boeren."

Ze willen in Den Haag het liefst dat de boeren zich "vrijwillig laten uitkopen." Maar als ze daar niet mee akkoord gaan, tja, dan komt er natuurlijk gewoon dwang bij kijken. Want de Natura2000-gebieden moeten ten koste van alles 'beschermd' worden - gebieden waar niemand voor gestemd heeft, maar die afgedwongen zijn door de bovenonsgestelden en waar alleen natuur die de bovenonsgestelde graag zien welkom is.

"Dat wordt niet geaccepteerd" door de boeren zegt Van den Oever over die geplande sluitingen. Hij voegt meteen toe dat heel veel boeren maar wat graag bereid zijn actie te voeren.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

En zo gebeurt precies waar ik al voor waarschuwde: het kabinet gaat all in. Ze overwegen niet eens een stapje terug te doen. Nee, ze gaan deze gestoorde plannen aan ons land opleggen. Boeren gaan hun hele hebben en houden verliezen. En wij, gewone mensen, hebben daar helemaal niets over te zeggen.

Het enige dat daar nog verandering in kan brengen is een massale beweging vanuit het volk zelf. Dus dat het volk dat hier nooit voor gestemd heeft opstaat, het voor de boeren opneemt, en een einde maakt aan het regime van dat Haagse tuig door het te laten vallen en daarna, in nieuwe verkiezingen, heel ándere partijen aan de macht te brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties