Yuval Noah Harari

-Michel Mulder- 'Pure kwaadaardigheid bestaat'

Opiniesep 20 2022, 8:17
Wie dacht dat 'mensen' als Mengele het kwaad in zich vertegenwoordigd hadden, die hebben nog nooit van Yuval Noah Harari gehoord, de rechterhand van Klaus Schwab, en de tekstboek definitie van engnek avant la lettre.
Harari, een kruising tussen een mad scientist en een psychiatrisch patiënt, eet, slaapt en ademt de natte droom van het zijn van een levende God, een status die hij wenst te bereiken door het verbouwen van de mensheid tot nazaten van Alex J. Murphy...... u allen beter bekend als Robocop.
De scheppingen van God - indien u gelooft in het bijbelse verhaal - zijn slechts inferieure wezens ten opzichte de te verwachte supermens uit de 'reageerbuizen' van Dr. Evil Klausje Schwab - of dit nu de mens zelf betreft, of dieren zoals de giraffe, zoals Harari vol enthousiasme betoogt.
"If we succeed, and there's a very good chance we will, then very soon, we will be beyond the God of the bible." Aldus Harari.
Wat dit clubje psychopatische fanatici nastreeft is de overtreffende trap van de nazistische speurtocht naar een gehoorzamend superras, en zou met eenzelfde walging tegemoet getreden moeten worden, ware het niet dat de elitaire fanbase van deze WEF-psychopaten rechtstreeks afstamt van de innercircle van 'oom' Adolf.
Het is niets nieuws, het najagen van een Goddelijke status. Zo ongeveer iedere dictator heeft het wel geprobeerd. Het volkomen nieuwe aan poging numero ontelbaar is echter dat de WEF poging zich in het volle daglicht bevindt, met de goedkeuring van internationale organisaties als de o.a. de EU, de VN en de WHO. Deze organisaties zijn de menselijke schaamte voorbij, en bejubelen de hedendaagse (nazi)experimenten als de toekomst van de mensheid.
Het gedachtegoed van Schwab en Harari is een rechtstreekse schoffering van het leed dat alle slachtoffers in de concentratiekampen is aangedaan, en met hun misselijkmakende fantasieën hercreëren zij de 'werken' van Mengele tot het nieuwe normaal.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het podium dat Harari - ook bij Humberto - krijgt, staat synoniem voor de degeneratie van fatsoensnormen en menselijke waarden, en is een rechtstreeks uitvloeisel van de psychopatische ziekte die woke heet, waarin de grenzen van absurditeit niet alleen opgezocht worden, maar ook stelselmatig en bewust overschreden.
Als er één ding is waar wij als mensheid onze spijt over zouden moeten betuigen, dan is het dat - met de holocaust in ons collectief geheugen - psychopaten als Harari überhaupt een podium krijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten