Filmpje! Ranzig Op1 met Jeroen Pauw als gast promoot kinderloosheid: 'Goed voor het klimaat'

De Op1 uitzending van gisteravond was ronduit bizar. Jeroen Pauw kwam namelijk langs om te vertellen over zijn 'keuzes' om een 'mindere voetafdruk' te hebben. Lees, om minder stikstof uit te stoten. Daarbij zei hij dat hij meer moet kunnen omdat hij géén kinderen heeft. Mineke Veldhuijzen was het daar helemaal mee eens. Samen zetten ze kinderen weg als klimaatproblemen.

Als je wilt weten hoe elitair links over de mensheid denkt hoef je alleen maar even deze korte clip te kijken van Op1 van woensdagavond. Wat je daarin ziet is hoe Jeroen Pauw en Mineke Veldhuijzen trots vertellen dat ze geen kinderen hebben, dat ze daarmee een "bijdrage" hebben geleverd aan "het klimaat," en dat ze daardoor moeten kunnen vliegen met het vliegtuig. Mensen die wél kinderen hebben moeten maar lekker met de benenwagen op vakantie. Want kinderen zijn een probleem voor de wereld, geen zegen.

"Ik ben een vlieger," zei Pauw, nou ja niet in die zin dat hij zelf piloot is, "maar ik vlieg wel graag mee als de piloot toch opstijgt. Daarmee heb ik ook een verantwoordelijkheid."

Pak je die verantwoordelijkheid dan ook, werd Pauw gevraagd? Nou, was zijn antwoord, "ik heb makkelijk praten want ik heb geen kinderen. Dat is dus al één zegen. Want dan kun je zeggen" dat je minder uitstoot.

Toen Charles Groenhuijsen hem vroeg of dat dan een "zegen" kinderloos zijn, zei Pauw: "Dat sowieso."

De totaal geschifte Mineke Veldhuijzen was het helemaal met Pauw eens. Toen Groenhuijsen Pauw vroeg: "Dus iemand die kinderloos is mag vliegen?" antwoordde het secreet: "Ja, dat vind ik wel."

"Ik heb geen kinderen gemaakt, dus geen vuile luiers, geen ... die kinderen gaan in auto's rijden. Ik vind dat ik een bijdrage heb geleverd aan het klimaat door geen kinderen te krijgen. En bewust he?" aldus Veldhuijzen.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is tekenend voor de zieke, gestoorde anti-menselijke ideologie van links. Deze types haten de mensheid zelf. Ze verafschuwen mensen (en eigenlijk, diep van binnen zichzelf). Kinderen zijn "stikstofuitstoters," en dus een probleem voor de maatschappij. Of beter gezegd: voor De Natuur. Een natuur die systematisch boven de mens wordt gesteld, en die tegelijkertijd wordt neergezet als extreem zwak.

Progressief Nederland is zo totaal losgeslagen van onze religieuze achtergrond dat de mensheid zelf niet gezien wordt als een zegen, maar als een probleem. Als een kanker op de aarde. Precies de visie, trouwens, die in de oude geschriften gedeeld wordt door alles dat demonisch is. Zou het toeval zijn?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties