[Video] 'Jullie zijn een dictatuur!' - Marcel de Graaff (FVD) fileert het Europees Parlement recht in hun gezicht

Politieksep 20 2022, 8:31
In een speech in het Europees Parlement heeft FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff keihard uitgehaald naar de eurocraten. Want, zei hij, terwijl Brussel Hongarije van alles en nog wat beschuldigt is het juist de EU zelf die "verandert in een door en door corrupte dictatuur." Harde, maar terechte woorden. En hij zei het in het hol van de leeuw zelf.
"De Europese Unie zelf verandert in een door en door corrupte dictatuur," aldus De Graaff in zijn knetterharde toespraak. "Regeringen in landen als Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Italië zijn hetzelfde. Hier wordt de gezondheid van mensen aangetast door gifspuiten waar Ursula von der Leyen waarschijnlijk dik aan verdiend heeft. Hier wordt de democratie om zeep geholpen door de weigering openheid te geven over vaccindeals. En hier wordt de vrijheid van meningsuiting door het putje gespoeld door censuur onder het voorwendsel van desinformatie."
"De welvaart verdwijnt door het opjagen van de voedsel en energieprijzen," ging hij stug verder terwijl hij zich omringd wist door allemaal Great Reset-globalisten. "Ze onteigenen de boeren vanwege de Green Deal, terwijl juist de boeren ons uit deze ellende kunnen redden." Natuurlijk is dat precies waarom ze het moeten ontgelden. Want als die boeren blijven bestaan en ons dus kunnen redden, nou, dan gaat de Great Reset ook niet door.
En De Graaff was nog lang niet klaar. Want hij pakte het mediakartel ook even flink aan.
"De media, geleid door oud-politici, krijgen miljoenen betaald om het volk voor te liegen over een niet-bestaande ziekte, over niet-bestaande opwarming, en over een niet-bestaande vijand in het oosten."
Oh, en het lijstje gaat nog even door. "En rechters worden [...] alleen benoemd als ze op de heersende politieke lijn zitten."
"En deze," zei De Graaff vervolgens met woede in zijn stem, "door en door corrupte en hypocriete EU en haar lidstaten hebben het gore lef om Hongarije de maat te nemen. De rechtsstaat in Hongarije - dat de traditionele christelijke van onze cultuur fier uitdraagt, dat de laagste energieprijs van de EU heeft, dat anti-democratische immigranten keihard weigert toe te laten - is de blauwdruk van hoe lidstaten met de EU moeten omgaan!"
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dat zijn harde, maar vooral ook terechte beschuldigingen geuit door De Graaff aan het adres van de EU en de meeste van haar lidstaten. Want het klopt natuurlijk honderd procent wat de FVD-Europarlementariër zegt. De EU is corrupt tot op het bot - het is een club van, voor en door kartelglobalisten. Maar dan nemen ze Hongarije de maat; terwijl dat nou het enige EU-land is dat nog enigszins opkomt voor de eigen cultuur, geschiedenis, én voor de eigen bevolking.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten