2l4a6192 kees van der staaij sgp kees van der staaij sgp

Nep PVV-account zaait verwarring; Staat SGP'er Van der Staaij op pole-position voor verkenner?

Politieknov 24 2023, 10:00
Het nepaccount @PVVpers op X probeert het politieke landschap gierend aan het wankelen te krijgen! Met de valse claim dat voormalig SGP-leider Kees van der Staaij door de PVV wordt aangedragen als verkenner slaat het account de plank volledig mis. De échte Geert Wilders was kort en krachtig in zijn weerlegging: "Klopt niks van. Dit is geen PVV maar een nepaccount."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het is natuurlijk hilarisch dat dit soort grappenmakers denken dat ze de politieke orde kunnen manipuleren met hun nepnieuws. Zeker, Van Der Staaij is geen onsympathieke keuze. De man heeft zijn sporen verdient in de Nederlandse politiek, is respectabel en heeft bewezen boven de partijen te kunnen staan. Niemand kan dat ontkennen.
Maar laten we elkaar niet voor de gek houden, wij bij DDS zetten ons geld liever op Fred Teeven en Hans Wiegel als mogelijke verkenners. Twee heren met een rechts signatuur zouden wat ons betreft geen kwaad kunnen in dit links verzadigd landschap.
De Haagse politiek broedt na de verkiezingen namelijk op een meerderheidscoalitie. Het doel? Een verkenner vinden die uitzoekt welke coalitiemogelijkheden er zijn. Wie er uiteindelijk aangesteld wordt? Dat blijft vooralsnog onzeker. Alle ogen zullen op Wilders zijn gericht. De PVV heeft een aardverschuiving in het politieke landschap veroorzaakt met de meest recente overwinning. Eigenaar van niet minder dan 37 zetels in de Tweede Kamer straks, kan geen enkele partijleider eraan ontkomen om te erkennen dat Wilders' PVV de touwtjes in handen heeft.
Het is te vroeg om een definitief oordeel te vellen over de uiteindelijke coalitie, maar laat één ding duidelijk zijn: ze zullen niet om Geert Wilders heen kunnen, de grote winnaar van deze verkiezingen. De PVV roept op om de stem van het volk te accepteren en met de PVV als mogelijke regeringspartner in zee te gaan.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Nu maar hopen dat onze toekomstige verkenner meer waarheidsgetrouwe tweets zal uitsturen dan onze online hofnar. De politieke spanning stijgt, en wat Nederland nodig heeft is een levendige, maar vooral waarheidsgetrouwe discussie. Geert Wilders staat voor ons klaar - hopelijk zullen andere partijleiders zijn leiding volgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten