dilan yesilgoz de balie 2022

Politieke schok: VVD doet niet mee in nieuw kabinet en verraadt de rechtse kiezer alwéér!

Politieknov 24 2023, 10:44
VVD-fractievoorzitter Dilan Yesilgöz heeft een politieke bom laten vallen door aan te kondigen dat de VVD, vanwege het zetelverlies, niet zal deelnemen aan een nieuw kabinet. Deze onverwachte zet, onthuld vlak voor een ontmoeting met Kamervoorzitter Vera Bergkamp, markeert een significante verschuiving in de Nederlandse politiek. Door deze keuze positioneert de VVD zich als een soort politieke deserteur, die slechts steun zal verlenen aan een centrumrechts kabinet vanaf de zijlijn.  
Dikke minachting voor de rechtse kiezer, dát is wat deze beslissing uitademt! Want dit betekent dat de PVV géén solide meerderheidsregering zal kunnen vormen. Door te kiezen voor een minderheidsregering, nota bene minder stabiel dan een meerderheidsregering, speelt de VVD met vuur en gooit de stabiliteit van ons geliefde Nederland onder de bus. Door niet aan het kabinet deel te nemen, laat de VVD haar eigen principes vallen, alle democratische idealen overboord gooiend in een bombarie om een mogelijke val van het kabinet uit te lokken.
Het lijkt een spel, een berekenend plan om nieuwe verkiezingen aan te sturen, verblind door eigenbelang. De VVD hult zich in de mantel van de redder in nood maar de realiteit is dat ze de stabiliteit en de democratie van Nederland aan het ondergraven zijn, puur voor hun eigen gewin. Er zullen hardere vragen gesteld moeten worden over de toekomst van de politiek in ons land en de rol die de VVD hierin wenst te spelen. Hoe valt dit te rechtvaardigen als het welzijn van de Nederlandse bevolking op het spel staat?!
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De VVD zal haar kaarten op tafel moeten leggen en uitleggen hoe zij dit denken te bewerkstelligen zonder de democratische fundamenten van Nederland te ondergraven -- wat natuurlijk niet mogelijk is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten