wildersspijkmedia

Links wereldbeeld van Volkskrant aan scherven: Moskee kiest voor Geert Wilders

Medianov 24 2023, 12:00
Het is altijd verfrissend om te merken wanneer de zelfbenoemde 'hoeders van de moraal' bij een krant als de Volkskrant zich verward lijken te voelen. In hun linkse veilige bubbels, ver weg van de realiteit van alledag, blijven ze verbazen dat hun rooskleurige wereldbeeld keer op keer aan scherven wordt geslagen. Nu gaat de verbazing weer over het 'schokkende' feit dat zelfs in een Arnhemse moskee opvallende sympathie bestaat voor Geert Wilders.
"Jawel, u leest het goed. Er zijn mensen ín een moskee die Wilders boven Dilan Yeşilgöz van de VVD verkiezen. In plaats van zich vast te klampen aan de 'zij' van de linkse politieke correctheid, geven ze aan dat ze liever voor 'Geertje' gaan dan voor de door de VVD naar voren geschoven Yeşilgöz", schrijft de Volkskrant, met een toon van verbazing, alsof dit iets totaal onverwachts is.
Nieuwsflash, Volkskrant. Meer en meer mensen zien de realiteit in, ook die Nederlanders met een migratieachtergrond die jullie vaak zo graag gebruiken als pionnen in jullie politieke spelletjes. De keerzijde van het linkse sprookje wordt met de dag duidelijker. Natuurlijk zien ze door de vaak harde uitspraken van Wilders over moslims en vluchtelingen. Maar wanneer men voorbij gaat aan de anti-islamretoriek, zien ze een politicus die opkomt voor de zogenaamde 'gewone man'.
In plaats van blindelings te vertrouwen op de beloften van de progressieve goegemeente, zetten mensen vraagtekens bij de diep ingewortelde problemen waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd - problemen die de VVD en andere linkse partijen voor het gemak vaak negeren, terwijl ze zogenaamd iedereen vertegenwoordigen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Laat dit een les zijn voor de redacteuren bij de Volkskrant en andere verafgoders van de linkse elite: de realiteit valt niet altijd samen met jullie linkse utopia. En dat realiseren steeds meer mensen zich. Niet alleen in Arnhemse moskeeën, maar in heel Nederland. En misschien, heel misschien, is dat wel goed nieuws voor de gewone man - en een slecht signaal voor diegenen die verkiezen bovenop hun ivoren torens te blijven zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten