screen shot 2022 08 14 at 13

Ebru Umar vernielt journalisten: 'Ze zijn meer dan tuig van de richel. Ze zijn bevooroordeeld, ongeïnformeerd én bang'

Medianov 24 2023, 13:00
Columniste / opiniemaker Ebru Umar heeft op X (voorheen Twitter) journalisten keihard aangepakt. Niet zo gek, want ze zag een tweet voorbijkomen van 'journalist' Mischa Cohen die heel hard huiliehuilie deed over de verkiezingsuitslag. "Het gros van de journalisten is meer dan tuig van de richel," schrijft ze dan ook. Meer? Ja. Maar niet bepaald beter, vindt ze.
Cohen is boos. Heel boos. Of eigenlijk, verdrietig. Extreem verdrietig. Zo érg vindt hij het dat hij gisteren wakker werd in het Nederland van Geert Wilders. Of zoals hij ons land nu noemt: Wilders-land.
"Ontwaken in Wilders-land," aldus de volidioot. "De nieuwe realiteit: minder Marokkanen, fuck het klimaat, pro-nexit, kameraad Poetin, 37 niet-partijleden in een nepparlement, journalisten zijn tuig van de richel."
Met dat laatste verwijst hij natuurlijk naar een uitspraak van Wilders die journalisten een tijd geleden "tuig van de richel" noemde omdat ze altijd over rechtse politici en partijen liegen, en een extreem-linkse agenda door de strot van burgers proberen te duwen.

Ebru Umar reageert

Columniste Ebru Umar vindt die tweet van Cohen volstrekt belachelijk... maar ze ziet het ook als een goede gelegenheid om journalisten in het algemeen even flink de oren te wassen. Want, schrijft ze op X, journalisten zijn nog veel erger dan wat Wilders gezegd heeft.
"Het gros van de journalisten is meer dan tuig van de richel: bevooroordeeld, ongeïnformeerd, te slecht betaald om objectief te durven zijn en vooral bang voor het leven," stelt Umar namelijk.

Het gros van de journalisten is meer dan tuig van de richel: bevooroordeeld, ongeïnformeerd, te slecht betaald om objectief te durven zijn en vooral bang voor het leven.

Mischa Cohen
Mischa Cohen
@cohenmischa

Ontwaken in Wilders-land. De nieuwe realiteit: minder Marokkanen, fuck het klimaat, pro-nexit, kameraad Poetin, 37 niet-partijleden in een nepparlement, journalisten zijn tuig van de richel.

Image
51
Reply
Oeps, au! Dat zal toch even pijn doen zeg, bij al die elitaire, globalistische 'journalisten' die het als hun taak zien om het mediakartel ten koste van alles te beschermen en om alles dat de macht écht uitdaagt te beschadigen. Die ANTIFA-terroristen horen overigens niet bij die groep van uitdagers van de macht. Uiteindelijk doen zij immers precies wat de macht wil, inclusief pushen voor dictatoriaal klimaatbeleid, Woke-gekte, én het fysiek aanvallen van politici met andere denkbeelden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten