screen shot 2023 11 24 at 104534

Farid Azarkan woest op Abdelkadir Binali: 'Wilders regeren? Hij is medeverantwoordelijk voor de Toeslagenmisdaad!'

Medianov 24 2023, 9:00
Bij Op1 liet schrijver Abdelkadir Binali donderdagavond weten dat het wat hem betreft tijd is voor het eerste kabinet geleid door Geert Wilders. Wilders I dus. Dat wordt hem niet in dank afgenomen door voormalig DENK-baas Farid Azarkan. De reden? Volgens Azarkan is Wilders medeschuldig aan "de Toeslagenmisdaad." Uh, wat?
"Ik vind dat 'ie minister-president moet worden," aldus Benali bij Op1. Ik vind dat hij dat karikaturale beeld van Nederland, dat hij heeft neergezet, dat gepolariseerde beeld... Dat heeft hij neergezet om te winnen om mensen aan zijn kant te brengen. Power reveals, nu krijgt hij die macht, nu moet hij laten zien aan mij en al die Nederlanders dat hij serieus is overal wat hij wil met dit land. Dus hij moet die macht krijgen. Hij moet het bewijzen."
"Ik ben heel erg benieuwd of hij het kan gaan waarmaken," ging Benali verder. En nee, daar is hij niet positief over. "Ik denk het persoonlijk niet. Maar bewijs het maar."
Vervolgens begon Benali een redevoering te geven over iets dat absoluut nergens op slaat. Want, zei hij, de boodschap van Wilders "staat haaks op dat andere Nederland dat ik ken. Waar Nederlanders elkaar helpen op straat, taalmaatjes zijn, waar mensen die vuilniszakken even [samen opruimen]... Dat soort dingen worden nu vergeten."
Maar wacht eens even: dat is juist het Nederland van Geert Wilders. Dat is het land dat hij terugwil. Wat hem dwarszit - en al zijn kiezers - is dat dat Nederland niet meer bestaat, en dat komt ondermeer door de massa-immigratie en door knettergek links beleid dat geen rekening houdt met Nederlanders zelf. Dat mooie Nederland van Benali is gesloopt. Niet door Geert Wilders, maar door het partijkartel.

Azarkan woest

Hoe dan ook, deze opmerkingen van Benali hebben voor woede gezorgd bij Farid Azarkan. De voormalige DENK-leider beweert namelijk dat Wilders medeverantwoordelijk is voor de puinhopen van 13 jaar Mark Rutte.
"Dit is echt het slechtste wat er bestaat," schrijft Azarkan op X. "Je hebt geen idee Abdelkadir Benali. De coalitie Rutte 1 met gedoogsteun van PVV maakte beleid dat veel mensen tot op de dag van vandaag ernstig schade toebrengt. Het was [onder andere] de basis voor de toeslagenmisdaad."

Dit is echt het slechtste wat er bestaat. Je hebt geen idee @abdelkabenali. De coalitie Rutte 1 met gedoogsteun van PVV maakte beleid dat veel mensen tot op de dag van vandaag ernstig schade toebrengt. Het was oa de basis voor de toeslagenmisdaad.

Op1
Op1
@op1npo

Schrijver @AbdelkaBenali vindt dat Wilders premier moet worden. “Ik ben heel erg benieuwd of hij het kan waarmaken. Ik denk het persoonlijk niet, maar bewijs het maar.” #Op1 #WNL

208
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard weten we dat de afgelopen verkiezingen de belangrijkste verkiezingen OOIT waren. We strijden nu voor een goede VOORTZETTING. Nederland MOET nu gered worden. Als we nu niet doorduwen gaat het voor eens en altijd mis. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS en help ons een vuist te maken tegen al die linkse gekken die ons land nog verder het ravijn in willen duwen!
En dat is wat apart. Ja, er zijn toen maatregelen afgekondigd die fraudeurs zouden moeten aanpakken. Die maatregelen zijn te ver gegaan, en vooral ook te ver doorgevoerd. In dat opzicht zit er wel degelijk iets in wat Azarkan zegt.
Maar toen duidelijk werd dat het misging met die Toeslagen zat ook de PVV daar bovenop. Wat minder dan de SP, DENK en het CDA in de persoon Omtzigt, maar toch. Wilders wilde óók dat Rutte hiervoor verantwoordelijk werd gehouden en dat er werd opgetreden. Als het aan hem lag was het 'schandaal' jaren geleden al boven tafel gekomen en was er direct een eind aan gekomen. Hij heeft op geen enkele manier dan ook meegewerkt aan het verbergen van dit probleem. Sterker, hij eiste dat het kabinet erom zou aftreden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten