f zxcrcxqaaxohk

ANTIFA eist aanslag op Thierry Baudet op: "Dader hoort bij onze groep, heeft gehandeld uit principes'

Politieknov 21 2023, 18:35
Het is zover. ANTIFA heeft officieel bekendgemaakt dat de 'jongen' die Thierry Baudet gisteren in Groningen aanviel met een bierfles lid is van de groepering en vanwege ideologische redenen toesloeg. Het was hiermee dus officieel een terroristische aanslag - gepleegd door linksextremisten die zich heel ironisch "antifascisten" noemen.
"Deze jongen heeft gehandeld vanuit overtuiging," aldus AFA Noord in een verklaring die aan het Algemeen Dagblad is gegeven. "Wij verstoren en blokkeren bijeenkomsten in onze strijd tegen fascisme en rechts-extremisme. Deze jongen heeft gehandeld vanuit zijn overtuiging en gebruik gemaakt van de mogelijkheid."
Vervolgens stelt de linkse terreurclub dat het "niet afwijzend" tegenover geweld staat. Sterker nog, in gevallen als die van Baudet vinden ze het niet meer dan terecht dat er hard wordt opgetreden. "Juist Baudets woorden leiden tot geweld. Genoeg is genoeg," zeggen de knettergekke, maar levensgevaarlijke idioten.
Zoals wij gisteren al lieten weten was het volstrekt helder dat de aanslag op Baudet gepland was. Het was namelijk een echt FVD evenement. De mensen die erbij waren moesten daar dus plannen voor maken. Ze gingen er niet toevallig even langs.
Maar er is meer. Kim Winkelaar woont in Groningen en was bij het evenement. Vervolgens ging hij met zijn telefoon naar het politiebureau... waar hij plots een aantal ANTIFA-activisten zag staan. Zij gaven morele steun aan de dader, die was opgepakt en in dat bureau werd vastgehouden.
Oh ja. En hun leider had ook nog eens een jas aan waarop "Pim Fortuyn is dood" gekalkt stond.
Het was dus al duidelijk dat het een actie van ANTIFA was. Dat het gepland was. En dat ze maar wat blij waren met deze misdaad. Nóg erger is dat ze vrijwel zeker gehoopt hadden dat hun useful idiot - een 15-jarige scholier - Baudet ernstig had verwond of zelfs vermoord. Op beelden van de aanval zie je namelijk dat hij eerst Baudet hard slaat met een bierfles en daarna meerdere stekende bewegingen maakt, ook naar Baudets keel. Hij dacht overduidelijk dat de fles zou breken, waarna het opeens een heel effectief mes zou worden. 
Combineer dat met de tekst op de jas van de lokale ANTIFA-leider en het is heel duidelijk wat de bedoeling was: ANTIFA wilde dat Baudet gisteren niet had overleefd. Ze wilden hem letterlijk uitschakelen. In ieder geval voor de verkiezingen, en mogelijk voor altijd.
Juist daarom is het belangrijk dat de Tweede K`amer doet wat Baudet wil: ANTIFA officieel een criminele, ja, zelfs terroristische organisatie noemen. We hebben hier écht te maken met een terreurclub, de groene woke-versie van Al Qaeda.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten