screenshot 2023 11 21 at 201358

Kijk! Thierry Baudet eist dat ANTIFA op de lijst van terroristische organisaties wordt gezet

Politieknov 21 2023, 18:15
Gisteren schreven wij dat de aanval op Thierry Baudet in Groningen verdacht veel op een terroristische aanslag van ANTIFA leek: een geplande actie om een tegenstander te doden, ernstig te verwonden, of in ieder geval afdoende angst aan te jagen dat hij zijn mond voortaan houdt. Nou, dat klopt.
Baudet maakte zojuist namelijk bekend dat ANTIFA de aanslag inderdaad heeft opgeëist. Die linkse knettergekke wannabe moordenaars zijn er nog trots op ook. Ze stellen in hun verklaring heel duidelijk dat geweld dan ook niet afkeuren. Sterker nog, in bepaalde situaties vinden ze het gebruik van geweld volkomen normaal en zelfs goed.
Daarom wil Baudet dat ANTIFA op de lijst van terroristische en/of criminele organisaties wordt gezet. Dat legt hij uit in een video die hij zojuist op X heeft gezet.
"Zojuist is bekend geworden dat ANTIFA de aanslag die gisteren op mij gepleegd is, heeft opgeëist," aldus de FVD-leider. "Ze zeggen ook dat ze geweld niet altijd afkeuren en dat er dus ook een politiek motief ten grondslag aan lag. Precies wat we al vermoedden is nu duidelijk bevestigd."
"Voor ons is dat een duidelijk teken dat ANTIFA echt geen activistische organisatie is, maar een criminele organisatie; een organisatie die de democratische rechtsstaat aan zijn laars lapt, die geen geweld schuwt, die ook daadwerkelijke politieke terreur uitvoert om ideeën uit het publieke domein te houden, om mensen bang te maken..." gaat hij verder.
"Dat kan niet. Wij vinden daarom ook dat ANTIFA als criminele organisatie moet worden aangemerkt en op de lijst met terreurorganisaties moet worden geplaatst," stelt Baudet daarop. "We zouden het eigenlijk heel goed vinden als andere politieke partijen zich nog voor de verkiezingen zouden uitspreken over dit voornemen, om dit na de verkiezingen te gaan realiseren."
De reden is dat de opsporingsautoriteiten dan veel meer middelen hebben om ANTIFA in de gaten te houden, mogelijke slachtoffers te beschermen, én hard in te grijpen waar dat nodig is.
Zo is het maar net. ANTIFA is overduidelijk een terroristische organisatie. Er is geen enkele reden om deze haatclub te tolereren. ANTIFA is niet te onderscheiden van Al Qaeda - nou ja, behalve dan dat er significant meer transgekken bij rondlopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten