Pats! Het Coronabedrog van Thierry Baudet met stip op 1 in de Bestseller 60: 'Ondanks boycot bol.com'

Pats! Het Coronabedrog van Thierry Baudet met stip op 1 in de Bestseller 60: 'Ondanks boycot bol.com'

Thierry Baudet is er voor het eerst in zijn leven in geslaagd om een nummer één bestseller te schrijven. Het Coronabedrog staat namelijk op de hoogste plek in de Bestseller 60, de belangrijkste bestsellerslijst van Nederland. Dit ondanks een totale ban van het boek op bol.com.

Op 3 februari publiceerden wij een vroege recensie van Het Coronabedrog. Ik had het manuscript namelijk gelezen. Hoewel het boek nog niet eens uit was voorspelde ik al: dit gaat hét boek van het jaar worden.

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2022/03/coronabedrog-bestseller.mp4"][/video]

Nou, je kunt wel zeggen dat die voorspelling is uitgekomen. Want de Bestseller 60 is zojuist online gezet en het boek van Baudet staat niet alleen "in de top 10," maar op de allerhoogste plek. Jawel, Het Coronabedrag is een nummer één bestseller:

Pats! Het Coronabedrog van Thierry Baudet met stip op 1 in de Bestseller 60: 'Ondanks boycot bol.com'

Boycot

Natuurlijk is Baudet hier zelf bijzonder blij mee. Op Twitter viert hij dan ook een feestje... al helemaal omdat het boek letterlijk niet verkocht mag worden op Bol.com. Ja, dat lees je goed, de grootste boekverkoper van ons land (online dan) heeft Het Coronabedrog geboycot. Maar ondanks die boycot is het 't meest verkochte boek van Nederland.

Zoals Baudet ook duidelijk maakt is er trouwens niet alleen sprake van een bol.com-boycot, maar zelfs een zwijgplicht in de héle mainstream media. Ze hebben er totaal geen aandacht aan besteed. Zero. Nul. Noppes. Dit ongetwijfeld onder het motto: als we erover schrijven gaat hij alleen maar verkopen, dus negeren die hap. Ja, zo 'objectief en neutraal' zijn onze 'journalisten.'

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Als je ervoor wilt zorgen dat Het Coronabedrog ook volgende week op nummer één staat, klik dan op de afbeelding hieronder om het boek te bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties