geert wilders pvv 9o1a6680

PEILING! DDS-lezers willen MASSAAL dat Wilders WEL premier wordt: 93% WOEST op Omtzigt

Politiekmrt 17 , 7:24
Pieter Omtzigt heeft afgedwongen dat Geert Wilders geen premier wordt. Hij vindt de PVV-leider namelijk te controversieel. Uit een peiling van DDS, waar duizenden lezers aan mee hebben gedaan, blijkt dat onze lezers massaal vinden dat Omtzigt wanstaltig bezig is. Meer dan 9 op de 10 van onze lezers willen dat Wilders wél premier wordt. En dat Omtzigt ophoepelt met zijn 'zorgen.'
Het was hét nieuws van afgelopen week. Geert Wilders maakte bekend op X dat hij zijn premiersdroom in de ijskast heeft gezet. In een nieuw kabinet, waar de PVV deel van moet uitmaken, wil hij niet langer premier worden. De redden is, hoe kan het ook anders, dat die huilebalk van een Pieter Omtzigt anders niet in een coalitie stapt met de PVV. Dan maar zo, denkt Wilders. Anders krijg je een kabinet Timmermans I. Moge God het verhoeden.
Maar onze lezers vinden dit totaal belachelijk. Gisteren stelden we u allemaal de vraag: "Moet Geert Wilders premier worden?" Er waren vervolgens twee antwoordmogelijkheden. "Ja, het is een schande wat Pieter Omtzigt afdwingt!" was optie nummer 1. Optie nummer 2 was: "Nee, Omtzigt heeft gelijk, Wilders is te controversieel."
Nou, u liet er vervolgens geen gras over groeien. Met bijna 3.000 van onze lezers die mee hebben gedaan aan de peiling (dat is net zoveel als de grote peilingbureau's gebruiken voor hun peilingen!) blijkt dat maar liefst 93% van u wil dat Wilders gewoon premier wordt... Slechts 7% van u vindt dat Wilders een stap achteruit moet doen omdat hij in het verleden te veel controversiële uitspraken heeft gedaan.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS geven we mensen als u alle ruimte. U hoort centraal te staan - u en uw mening. Niet de opvattingen van een paar kartellianen in Den Haag. Maar dit betekent dat dat kartel ons wel op alle mogelijke manieren tegenwerkt... en dat we UW HULP nodig hebben. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen het kartel - elke dag weer!
Dit is een extreem resultaat. Dit is geen score van 50/50, 67/33 of zelfs 75/25. Nee. Het zijn 9 op de 10 DDS-lezers die premier Wilders willen zien. Meer dan dat zelfs. De houding van Omtzigt wordt totaal weggevaagd. Wilders moet premier worden. Ja, ook als Omtzigt dat heel naar vindt en er een nieuwe huilbui van krijgt, aldus onze lezers. U dus.
De vraag is nu: trekt een man als Omtzigt hier iets van aan of boeit hem dat allemaal niet omdat hij besloten heeft dat hij moreel superieur is? De verkiezingsuitslag van 22 november 2023 was op zich al duidelijk genoeg, maar ook daar had Omtzigt lak aan. Laat hij zich wel beïnvloeden door peilingen die aantonen dat zijn wanstaltige houding bepaald niet gewaardeerd wordt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten