shutterstock 2212731757

Peiling! Máxima, WEF-poppetje, verliest eindelijk de gunst van het volk

Politiekapr 20, 12:30
Het is eindelijk zover: de ogen van het Nederlandse volk beginnen massaal te openen. De nieuwste cijfers van het EenVandaag Opiniepanel liegen er niet om: slechts 55% van de Nederlanders heeft nog vertrouwen in 'onze' koningin Máxima. Dit is een flinke daling van het eens zo glorieuze percentage van 84% vijf jaar geleden. Vorig jaar was dit nog 61%. Wat een daling, dames en heren, en wat een prachtig bewijs dat steeds meer Nederlanders wakker worden en zien wat er echt speelt.
Laten we even teruggaan naar de kern van dit verhaal. Máxima, ondanks haar charmante glimlach en elegante verschijning, heeft zich meerdere malen gepositioneerd als een marionet van de globalistische elites. Haar pleidooien voor zaken als de digitale euro, onder het mom van haar VN-werk, zijn niets minder dan een front voor grotere controle en invloed door organisaties zoals het Wereld Economisch Forum. Jawel, dat WEF waar onze koninklijke hoogheid zo graag mee heult.
De kritiek op haar 'onzichtbaarheid' dit afgelopen jaar is niet mis. Waar was zij toen de gewone Nederlander worstelde met de stijgende kosten voor levensonderhoud? Oh, juist, bezig met haar luxeleven en spreekbeurten op internationale podia, ver van de dagelijkse realiteit van haar volk.
Het is geen wonder dat de populariteit van de monarchie zelf ook een duik neemt. Met nog maar 52% van de Nederlanders die de monarchie als staatsvorm prefereert, moeten we ons afvragen: voor wie zijn de Oranjes er eigenlijk? Voor ons of voor hun globale netwerken en luxueuze reisjes?
Dit alles toont aan dat het hoog tijd is voor een heroverweging van onze staatsvorm. Misschien is het tijd om de Oranjes te bedanken voor hun diensten en ze te vervangen door een systeem dat wél voor ons werkt. Een republiek waarin leiders verantwoording moeten afleggen, in plaats van een doorgegeven kroon die slechts dient als decoratie voor deelname aan de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten