buffaloworms as food 2392

Bizar! Koning Willem-Alexander zet in op meelwormen als voedsel voor de toekomst

Binnenlandjan 23, 10:00
In een bizarre en een controversiële wending, heeft Koning Willem-Alexander zich onlangs ingezet voor het promoten van het eten van meelwormen. Ja, u leest het goed: de vorst van Nederland ziet blijkbaar potentie in insecten als voedsel voor mensen. Is dit de nieuwe realiteit die ons te wachten staat? Niet als het aan ons ligt. De overheid gaat niet voor ons niet bepalen wat wij moeten eten. Mensen moeten zelf de vrijheid behouden hoe men hun leven inricht en daarmee ook zelf bepaalt wat men eet. 
Deze opmerkelijke stap van onze koning komt op een moment dat het idee van insecteneten door velen nog steeds wordt gezien als iets uit een dystopische toekomstfilm. En toch, hier hebben we onze monarch, die een dergelijk 'alternatief' voedsel aanmoedigt. Is dit een teken aan de wand dat we ons moeten voorbereiden op een radicaal andere toekomst qua voeding opgelegd door de overheid?
Intussen is Koningin Máxima in Davos, waar ze het concept van een digitale ID promoot bij het World Economic Forum. Zijn de Oranjes nu ambassadeurs geworden van globalistische waanideeën? Waar leidt dit toe?
Voor velen voedt dit de angst dat de koninklijke familie zich te ver verwijdert van de alledaagse realiteit en zorgen van de gemiddelde Nederlander. Met dergelijke acties lijkt het erop dat ze hun grip verliezen op wat er echt speelt onder het volk. Het is een gevaarlijke koers die de Oranjes varen, een koers die hen mogelijk vervreemdt van hun onderdanen. Wordt Koning Willem-Alexander de laatste vorst van Nederland door zijn steun aan dergelijke controversiële, globalistische ideeën?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Eén ding is zeker: het Nederlandse volk zal kritisch blijven kijken naar deze ontwikkelingen. We zijn een nuchter volk dat niet zomaar meegaat in elke modetrend of 'innovatief' idee dat van bovenaf wordt opgelegd, zelfs niet als het van onze eigen koning komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten