Pepijn van Houwelingen: de ware aard van de Tweede Kamer is totalitair en enorm griezelig

Pepijn van Houwelingen: de ware aard van de Tweede Kamer is totalitair en enorm griezelig

De afgelopen tijd heeft Forum voor Democratie een aantal moties ingediend met het doel de Tweede Kamer te dwingen te stemmen over een aantal moties die voor die partij van groot belang zijn. De conclusies na afloop van de stemmingen is, aldus Pepijn van Houwelingen van FVD, helder: deze partijen hebben lak aan onze grondrechten en aan onze mensenrechten.

"De Kamer heeft altijd grote woorden over het belang van burgerrechten," aldus Van Houwelingen, "[over] democratie, diversiteit, de integriteit van het menselijk lichaam. Maar hoe stemmen ze nou als puntje bij paaltje komt?"

Nou, gaat hij verder, daarom dwingt FVD die partijen om daad werkelijk te stemmen. "We dwingen ze om hun ware aard te laten zien. De moties zijn in stemming gebracht en wat blijkt? Als het bijvoorbeeld gaat om dezelfde rechten voor gevaccineerden en ongevaccineerden dan stemt de Kamer daar tégen. Dat willen ze niet garanderen."

"Als het gaat om het garanderen dat mensen om hun vaccinatiestatus nooit beboet of zelfs gevangen gezet kan worden, dan stemt de Kamer daar in ruime meerderheid tégen. Of als het gaat om het belang van kritische stemmen binnen het OMT - dus al die artsen, virologen, hoogleraren die dat coronabeleid net zoals wij krankzinnig vinden - zijn nergens zelfs maar in de buurt van het OMT te vinden," zegt Van Houwelingen vervolgens. "Als wij zeggen, geef die nou ook een plekje in het OMT, dan stemt de Kamer daar tegen."

"En tot slot, het enige wat wel moest gebeuren, namelijk de verdubbeling van de IC-capaciteit, ook daar stemt de Kamer tegen."

"Dus als ze gedwongen worden, door ons, om hun ware aard te laten zien, als het masker afgaat, dan zien we daaronder een huiveringwekkend gelaat van de Tweede Kamer. Een gelaat dat inhumaan is en totalitair. Dat ontzettend griezelig is," concludeert Van Houwelingen terecht.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

En ja, zegt hij, daaruit kan je alleen maar concluderen dat "de rechten van ongevaccineerden" in het najaar buitengewoon onzeker zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties