Publiek verheugd over afwezigheid Sylvana Simons

Publiek verheugd over afwezigheid Sylvana Simons

Sylvana Simons, leider van BIJ1 en Kamerlid, heeft aangekondigd dat ze de komende maanden "minder zichtbaar" zal zijn in het parlement en op social media. Dit komt omdat ze druk bezig zal zijn met de Parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening, die zich momenteel in de besloten fase bevindt.

Publiek verheugd over afwezigheid Sylvana Simons

De aankondiging van Simons is goed ontvangen door opiniemakers en het publiek. Veel mensen zien haar als een polariserend figuur die groepen in de samenleving tegen elkaar opzet. Het nieuws dat ze minder zichtbaar zal zijn, wordt daarom door velen als een verademing gezien.

Jan Dijkgraaf, een bekende opiniemaker, heeft blij gereageerd op het nieuws en vraagt op Twitter: "Is dat beloofd?" Dit geeft aan hoeveel verwachtingen er bij het publiek leven voor een minder polariserend publiek debat.

Publiek verheugd over afwezigheid Sylvana Simons

Het is nog onduidelijk hoe lang Simons precies minder zichtbaar zal zijn, maar haar afwezigheid zal in elk geval een positieve bijdrage leveren aan het publieke debat. Veel mensen kijken uit naar de resultaten van de Parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening en hopen dat deze bijdragen aan een beter beleid in Nederland.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Daarbij hebben ze nu dus ook nog eens de hoop dat deze enquetecommissie erg lang duurt, zodat het land niet de hele tijd hoeft te reageren op de wartaal en racismeroeperij van Simons. Natuurlijk zal ze helaas af en toe toch nog van zich laten horen - zowel op Twitter als in de Tweede Kamer zelf - maar hoe minder Sylvana Simons hoe beter. Voor het land, het volk, de politiek, de cultuur, en de onderlinge verhoudingen.

Het verzoek van velen aan de politiek is dan ook of ze de "geheime fase" van de enquetecommissie alsjeblieft zo lang mogelijk kunnen rekken. Dat is immers voor iedereen het beste.

Lees meer over:
Tweede Kamer BIJ1 Sylvana Simons

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties