Raisa Blommestijn ontmaskert de hypocriet Mark Rutte: 'Massa-immigratie beperken? Een verkiezingstrucje!'

Raisa Blommestijn ontmaskert de hypocriet Mark Rutte: 'Massa-immigratie beperken? Een verkiezingstrucje!'

Politiekjan 26, 14:00
De politieke elite in Nederland verraadt het gewone volk steeds weer. Dit wordt duidelijk in de recente uitspraken van Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws op de NPO. Zij heeft in een tweet Mark Rutte en zijn VVD tot de grond toe afgebrand vanwege hun hypocrisie inzake het beperken van immigratie.
In haar tweet schrijft Blommestijn: "Net voor de verkiezingen wordt nu het bericht gepusht dat Rutte binnen de EU zal pleiten voor een migratiebeperking. Trap er niet in: na de verkiezingen horen we dat hij het heeft geprobeerd maar dat het niet is gelukt - en wordt weer een migratierecord gebroken. Zo voorspelbaar."
Blommestijn heeft hiermee de vinger op de zere plek gelegd. Mark Rutte en zijn VVD zijn al jaren bezig met het uitstellen van een echte oplossing voor het immigratieprobleem. Steeds weer worden beloftes gedaan voor vermindering van het aantal immigranten, maar na verkiezingstijd blijkt dit weer een lege belofte te zijn. En zo wordt ons land overspoeld door steeds meer immigranten, terwijl onze eigen Nederlanders in de knel komen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is tijd voor een echte oplossing, en niet voor deze politieke spelletjes van de elite. We moeten eindelijk eens luisteren naar de stem van de gewone Nederlander, en niet naar de belangen van de politieke elite... en hun vrienden van Big Business. Dit betekent dat er een einde moet komen aan massa-immigratie... en dat kan alleen als de VVD niet langer de grootste partij van het land is.
Want zoals Blommestijn terecht stelt verraadt die partij de eigen achterban keer op keer. Rutte is niet van plan om de migratie echt te beperken; als hij dat wel wilde had hij dat al lang gedaan in de 13 jaar dat hij aan de macht is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten