2023 01 26 5

D66 Haarlemmermeer vindt het hilarisch dat alle burgers meer moeten gaan betalen voor energietransitie

Binnenlandjan 26 2023, 15:00
Af en toe zie je fragmenten voorbij komen van raadsvergaderingen in het land waarvan je denkt hoe is het mogelijk. Dit fragment uit Haarlemmermeer laat zien hoe het slecht het met onze democratie is gesteld van 50+1. Er is totaal geen respect meer voor opvattingen en leefomstandigheden van andere mensen. D66 laat in Haarlemmermeer zien totaal geen oog te hebben voor de financiële noden van de burger. FVD en BVNL kijken hier met stijgende verbazing naar.
FVD stelt Klimaathysterie in gemeente moet stoppen. Het is bizar om te zien dat D66 het hilarisch vindt dat bewoners meer moeten betalen. FVD Haarlemmermeer vindt dit niet normaal. Zij gaan niet mee in deze absurde energietransitie. FVD wilt de welvaart van de inwoners van Haarlemmermeer behouden. Nee D66 wil liever de baas zijn over andermans portemonnee. Blijkbaar weet deze elitaire partij wat iemand zijn huishoudboekje is. 
Ook BVNL-Haarlemmermeer twijfelt of met de "heilige CO2 knop" alles bepaalt kan worden en wil welvaart-neutrale oplossing voor de energietransitie als we dan toch zo nodig aan de CO2 knop moeten draaien. ''Kernenergie is haalbaar, betaalbaar en betrouwbaar. Blijf uit de portemonnee van de burgers met graaiende handen voor vage klimaatdoelstellingen op basis van voorspellingen die nu al niet blijken te kloppen. En helemaal niet voor de waanideeën van D66 en GL, die in hun zelfbedachte crisis een voor de hand liggende oplossing als kernenergie systematisch negeren,'' zegt fractievoorzitter Bert de Ruiter (BVNL).
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
D66 gedraagt zich echt als een totalitaire partij. D66'ers halen hun neus op voor andere opvattingen. Zij storten met plezier de ander in de financiële ellende zolang zij maar klimaatneutraal kunnen deugen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten