Screen Shot 2022 06 04 at 153736

Shula Rijxman - topvrouw van 'onafhankelijke en neutrale NPO' - werkte jaren aan overstap naar D66

Politiekjun 04 2022, 14:19
Het is totaal niet schokkend, maar toch: Shula Rijxman, die tot voor kort topvrouw was van de NPO, blijkt jarenlang gewerkt te hebben aan een overstap naar D66. Zo adviseerde ze Sigrid Kaag tijdenlang, ja, ook tijdens de verkiezingscampagne. Met andere woorden, ja, er was echt een verbond tussen NPO en D66.
Nu Shula Rijxman is overgestapt van de NPO naar D66 (als wethouder) voelt De Telegraaf zich dan eindelijk geroepen om de band tussen mevrouw en de partij wat beter te onderzoeken. En wat blijkt? Rijxman werkt letterlijk al jarenlang aan de overstap naar de politiek.
Sterker nog, ze was één van Kaags adviseurs. "Natuurlijk heb ik Sigrid Kaag weleens geadviseerd, ook in campagnetijd, want ik ken haar goed," aldus mevrouw onlangs nog in het NRC. "Maar ik ken ook andere politici goed. Ik geef iederéén adviezen, niet alleen D66."
Met andere woorden, ja, ik adviseerde Kaag maar eigenlijk ben ik best nog wel iets van neutraal, want er zijn meer politici van meer partijen die ik advies geef. Niets aan het handje verder! Maakt niets uit allemaal. Neutraal. Objectief!
Hier trapt dus helemaal niemand in. En ja, het bewijst eens temeer dat de NPO en de MSM in het algemeen nep tot op het bot zijn. Wij van DDS zijn open en eerlijk: wij zijn niet neutraal. Wij hebben een heel duidelijke invalshoek van waaruit we naar het nieuws en met name naar de politiek kijken (rechts, klassiek-liberaal, libertarisch en/of conservatief). Sommige partijen dragen wij een warm hart toe, terwijl we andere partijen vre-se-lijk vinden en hopen dat ze zo snel mogelijk op de vuilnisbult belanden.
Maar wij zijn daar open en eerlijk over. Dit in tegenstelling tot de NPO en de MSM in het algemeen die pretenderen 'neutraal' en 'objectief' te zijn, terwijl ze feitelijk gewoon keihard links én pro-partijkartel zijn.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Rijxman was altijd een undercover D66'er. Haar neutraliteit en objectiviteit waren een fictie. De NPO is een arm van D66. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten