portraitfactorynl raisa blommestijn 81

STEUN RAISA! DDS staat PAL achter Raisa Blommestijn: HELP haar in haar strijd tegen Woke-dictators!

Politiekmei 27, 15:00
Bij De Dagelijkse Standaard doen we regelmatig ons best om geld op te halen voor onszelf. Dat is hard nodig. DDS wordt namelijk systematisch tegengewerkt door Big Tech. Het is dieptriest, maar een website als DDS is afhankelijk van dit soort vrijwillige steun van onze lezers. Anders wordt het wel heel lastig voor ons - niet om DDS te produceren als zodanig, maar wel om zélf te overleven.
Het voordeel hiervan? We weten dat onze lezers héél vrijgevig zijn.
Vandaag willen we onze lezers - al die duizenden die onze website elke dag weer aandoen - oproepen om niet óns te steunen (nou ja, vandaag niet :D), maar iemand anders. Een bondgenoot. Een heel dappere vrouw die letterlijk op zoek moest naar een nieuwe carriere vanwege haar rechtse mening... en die nu knokt voor haar vrijheid omdat ze dingen heeft gezegd waar het kartel niet blij mee is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter Raisa Blommestijn. Niet omdat wij dezelfde woorden zouden gebruiken als zij - wij zien niet in waarom we arme bonobo's zouden beledigen door ze te vergelijken met kopschoppende straatterroristen - maar omdat haar vervolging TOTAAL BELACHELIJK IS. Daarom vragen we u, onze trouwe lezers, op: STEUN RAISA. Doneer aan haar via BackMe. Kunt u een fors bedrag missen? Doneer dan 100 euro of iets dergelijks. Kunt u weinig missen? Elke euro telt! Letterlijk! Als onze 25.000 lezers op zo'n dag als vandaag, die dit artikel lezen, een donatie doen aan haar van 1 euro per persoon, dan helpt dat haar ONTZETTEND. Met 5 of 10 euro per persoon kunnen we nog een veel grotere impact hebben. Doneer aan Raisa. Help haar. Zorg ervoor dat ze pal kan blijven staan voor Nederland, voor onze cultuur, voor onze geschiedenis, en zich kan verzetten tégen de knettergekke straatterroristen en ongewenste Kansenparels die ons land binnenkomen en hier vervolgens de boel ongekend VERPESTEN.
Raisa Blommestijn is één van de moedigste én invloedrijkste vrouwen die wij van rechts hebben in Nederland. In Amerika zijn er best wat bekende rechtse vrouwen die elke dag de goede strijd strijden... maar bij ons niet. Dat kunnen we vervelend vinden, maar feit is dat het écht om een paar vrouwen gaat. En dan ook nog eens overwegend jónge vrouwen. Eva Vlaardingerbroek. Raisa Blommestijn. De oudere generatie heeft dan nog een type als Marianne Zwagerman, hoewel die op sommige onderwerpen toch ook niet de moed heeft politiek incorrect te zijn (ze is immers een boomer).
Juist omdat Raisa één van de weinige dappere rechtse vrouwen in ons land is die publiekelijk voor de goede zaak dúrven te strijden is het belangrijker dan ooit dat we haar steunen. Dat vonden wij van DDS al toen ze haar baan kwijtraakte bij Omroep ON!, maar nu al helemaal. Raisa wordt namelijk vervolgd voor haar 'ongemakkelijke' uitspraken vorig jaar - uitspraken die ze deed, in shock!, toen een blanke man op ongekend grove wijze in elkaar werd geslagen door een groep, umh, hoe zullen we dit eens verwoorden? Niet- blanken. Want ja, we moeten blijkbaar extreem voorzichtig zijn om dit soort zaken te benoemen.
Op haar eigen Twitteraccount maakte Raisa dit afgelopen vrijdag bekend. Het is u onderhand ongetwijfeld allemaal bekend, maar we willen haar video toch even online zetten -- ook al omdat ze uitlegt dat ze afhankelijk is van onze steun om zich te kunnen verweren tegen de beschuldigingen van het OM. Kijken dus:
Zoals Raisa terecht stelt is haar vervolging totaal beschonken. Oké, ja, ik geef toe: haar keuze van woorden vond ik niet plezant. Ik zou de termen die ze gebruikte zelf niet gebruiken. Nu niet, nooit niet. Maar... dat maakt ze niet strafbaar. Wat ze bedoelde - een mongolide chimpansee kan dat nog begrijpen - was dat de idioten in de video, die een blanke man helemaal naar de verdommenis schopten, zich als primaten gedroegen. Niet omdat ze niet-blank waren, maar omdat ze extreem gewelddadig waren. Sterker nog, als ze met die term "primaten" op "gekleurde mensen" wees, dan zou ze dat eerste woord - namelijk "negroïde" - niet eens gebruikt hebben. Immers, als "primaten" of "apen" in haar hoofd een term is voor zwarte mensen, dan was het dubbelop geweest. Dit houdt dus in dat blanke mensen zich volgens Raisa ook als primaten kunnen gedragen. Met andere woorden: dat de huidskleur van de persoon in kwestie er niets mee te maken heeft, of ze zich in haar ogen al dan niet als primaten gebruiken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter Raisa Blommestijn. Niet omdat wij dezelfde woorden zouden gebruiken als zij - wij zien niet in waarom we arme bonobo's zouden beledigen door ze te vergelijken met kopschoppende straatterroristen - maar omdat haar vervolging TOTAAL BELACHELIJK IS. Daarom vragen we u, onze trouwe lezers, op: STEUN RAISADoneer aan haar via BackMe. Kunt u een fors bedrag missen? Doneer dan 100 euro of iets dergelijks. Kunt u weinig missen? Elke euro telt! Letterlijk! Als onze 25.000 lezers op zo'n dag als vandaag, die dit artikel lezen, een donatie doen aan haar van 1 euro per persoon, dan helpt dat haar ONTZETTEND. Met 5 of 10 euro per persoon kunnen we nog een veel grotere impact hebben. Doneer aan Raisa. Help haar. Zorg ervoor dat ze pal kan blijven staan voor Nederland, voor onze cultuur, voor onze geschiedenis, en zich kan verzetten tégen de knettergekke straatterroristen en ongewenste Kansenparels die ons land binnenkomen en hier vervolgens de boel ongekend VERPESTEN.
Het OM is klaarblijkelijk te achterlijk om dat te begrijpen en gaat haar dus vervolgen. Volstrekt belachelijk maar... het betekent wel dat Raisa zich goed moet kunnen verdedigen. Dat is al helemaal het geval als je je bedenkt dat het OM haar voor de meervoudige strafkamer sleept.
Even voor de duidelijkheid, zelfs veel moordenaars en verkrachters hoeven zich niet voor de meervoudige strafkamer te verdedigen. Je wordt voor een meervoudige strafkamer gesleept als je je schuldig hebt gemaakt aan de meeste brute, meest vreselijke, meest aanstootgevende, meest gevaarlijke misdaden die er zijn. Landverraad! Seriemoord! Lid van een D66netwerkdatvooralheelergvankinderenhoudtwathelaaseentermisdiewijvanDDSnietmogengebruikenomdatwijelkekeerdatwedatdoengebandwordendoorFacebookGoogleTwitter&LinkedIn. 
Maar dus ook als je Raisa Blommestijn heet, je iets hebt gezegd over misdadige kansenparels die een blank persoon naar het hiernamaals slaan en schoppen... en als je dat op zo'n manier dat de Woke-BLM-gemeenschap er aanstoot aan neemt. Dan word je zo voor een meervoudige strafkamer geflikkerd en moet je je verdedigen alsof je een nieuwe Osama Bin Laden bent.
Knetter. Ons land is écht kapot.
Bij DDS staan we PAL achter Raisa Blommestijn. Niet omdat wij dezelfde woorden zouden gebruiken als zij - wij zien niet in waarom we arme bonobo's zouden beledigen door ze te vergelijken met kopschoppende straatterroristen - maar omdat haar vervolging TOTAAL BELACHELIJK IS. Daarom vragen we u, onze trouwe lezers, op: STEUN RAISADoneer aan haar via BackMe. Kunt u een fors bedrag missen? Doneer dan 100 euro of iets dergelijks. Kunt u weinig missen? Elke euro telt! Letterlijk! Als onze 25.000 lezers op zo'n dag als vandaag, die dit artikel lezen, een donatie doen aan haar van 1 euro per persoon, dan helpt dat haar ONTZETTEND. Met 5 of 10 euro per persoon kunnen we nog een veel grotere impact hebben. Doneer aan Raisa. Help haar. Zorg ervoor dat ze pal kan blijven staan voor Nederland, voor onze cultuur, voor onze geschiedenis, en zich kan verzetten tégen de knettergekke straatterroristen en ongewenste Kansenparels die ons land binnenkomen en hier vervolgens de boel ongekend VERPESTEN.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten