leviathan nederland

Strijd voor een ECHT RECHTS NEDERLAND: vecht vóór onze pensioenen, tegen massa-migratie, en VOOR belastingverlagingen!

Politiekmei 16, 16:36
Het is tijd! De winnende partijen van 22 november 2023, de afgelopen verkiezingen, hebben een coalitieakkoord in elkaar gezet. Op hoofdlijnen. Dat is overwegend goed nieuws, maar het betekent ook dat de échte strijd nu pas begint. Want het gaat erom om Nederland sterker, beter, en rechtser te maken; niet om te zéggen dat we dat willen. Maar om het te doen.
Dat is de missie van De Dagelijkse Standaard. Wij gaan elke dag weer de strijd aan - via het geschreven en gesproken woord - met het kartel. Met het partijkartel én het mediakartel. En ja, dat doen we ook nu de PVV, BBB, VVD en NSC een coalitie met elkaar vormen. Want ja, het coalitieakkoord ziet er op punten goed uit maar het moet nog wel uitgevoerd worden. Allemaal.

Pensioenwet

En dat is niet het enige. Nee, want hoewel er goede punten in staan ontbreken er ook punten die er wel in hadden moeten staan. Want we zien nog geen afschaffing van de achterlijke nieuwe Pensioenwet. Ja, dat is een probleem. Die pensioenwet is wanstaltig. Die moet weg.
Bij DDS willen we daar de komende weken, maanden en zelfs jaren dan ook keihard actie voor voeren. We willen de regerende partijen, dus ook de PVV, zover krijgen om dit punt alsnog op de agenda te zetten. Maar daar hebben we JOUW HULP bij nodig. Want de andere media PRATEN NIET EENS over de Pensioenwet, laat staan dat ze het nieuwe kabinet in de goede richting zullen duwen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het op te nemen voor jouw pensioen!

Immigratiestop

Natuurlijk is er nog veel meer. De partijen hebben afgesproken om de Spreidingswet in te trekken, maar gebeurt dat daadwerkelijk? Gaat de Eerste Kamerfractie van de VVD daarin mee? 
De kans bestaat, sterker nog, die is groot, dat die fractie de boel wil gaan saboteren. Heel groot, zelfs. De Eerste Kamerfractie van de VVD bestaat namelijk uit wanstaltige types ala Eric van der Burg. Je weet wel, dat is die VVD-staatssecretaris die tranen met tuiten heeft gehuild vannacht omdat de Spreidingswet niet doorgaat.
DDS wil ervoor zorgen dat ook die Eerste Kamerfractie van de VVD het PVV-VVD-NSC-BBB-beleid STEUNT. Hoe? Door druk te zetten op drie fractie. Door handtekeningen in te zamelen, door die te presenteren aan die VVD'ers, door persoonlijk met ze te praten, en door ervoor te zorgen dat onze lezers boodschappen geven aan die VVD'ers; boodschappen die inhoudelijk héél duidelijk zijn. Trek. De. Spreidingswet. In.
Maar ook hier hebben wij geld voor nodig. Wij willen laten zien wat immigratie met ons land doet en we willen VVD'ers onder druk zetten. Maar dit kan niet 'pro deo.' We hebben daar jouw hulp bij nodig. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons campagne te voeren: voor Nederland en tégen die verderfelijke Spreidingswet.
Moet het daarbij blijven? Moeten we daar genoegen mee nemen? Neen. Er moet meer gebeuren. Als iets niet in het akkoord staat betekent dat niet dat het niet alsnog kán. DDS wil onder het nieuwe kabinet actie voeren - elke dag - voor een nog veel forsere beperking van de massa-immigratie dan de partijen hebben afgesproken.

Belastingverlagingen

De partijen hebben ook afgesproken in te zetten op lastenverlichtingen voor "hardwerkende Nederlanders." Ook hier geldt: geweldig. Hartstikke mooi. De belastingen moeten omlaag. Nederlanders worden al jaren uitgeknepen. Dat kán niet meer. Je werkt tegenwoordig een groter deel van het jaar voor Vadertje Staat dan voor jezelf en je gezin.
Maar er moeten meer, meer, meer belastingverlagingen komen. Nu er een nominaal rechts kabinet komt gaat DDS daar harder dan ooit voor pleiten. In onze artikelen, in podcasts, maar ook door handtekeningen acties en andersoortige acties! Ook hier geldt: dit kan alleen met JOUW STEUN. Doneer aan DDS en strijd zij aan zij met ons voor jouw portemonnee.
Ja, het is een vooruitgang dat er een coalitie komt geleid door de PVV en met VVD, NSC en BBB. Maar dit is niet het einde van ons gevecht, maar het begin. Juist nu moeten we scherper dan ooit zijn en vechten voor onze idealen.
Strijd samen met ons, dag na dag. Deel onze artikelen, luister naar onze podcast, en doneer aan DDS via BackMe, zodat we nog meer kunnen doen - elke dag opnieuw!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten