sylvana simons bij1 9o1a6802jpg

Sylvana Simons heeft nieuwe energie na 'drag-night': "Was echt wat ik nodig had"

Politiekjun 26 2023, 19:00
Sylvana Simons heeft vrijdagavond een ontraditioneel feest bijgewoond. Ze is namelijk naar een zogenaamde "drag-night" gegaan. Dat is - blijkbaar - een feest van, voor en door "dragqueens." Het heeft ervoor gezorgd dat Simons zich weer vol goede energie voelt zitten.
"Drag-queens" zijn mannen die zich kleden als een karikatuur van een vrouw. Of eigenlijk, van een vrouwelijke stripster of een andersoortige dame van lichte zeden. Ze dragen kilo's make-up, dragen zogenaamde sexy jurken (of juiste hele lange baljurken), extreem hoge hakken (overigens: respect dat ze daarop kunnen lopen), en doen quasi-vrouwelijk.
Hoewel er mensen zijn die drag-queens een goedkope karikatuur van echte vrouwen vinden zijn er ook mensen die drag juist geweldig leuk vinden. Sylvana Simons is blijkbaar één van die laatste mensen. Zij heeft namelijk op Twitter laten weten dat ze vrijdag naar een drag-feest is gegaan en dat ze het daar enorm naar haar zin heeft gehad.

Ik heb me gisteravond heerlijk ondergedompeld in drag-energie tijdens SuperBall in Paradiso en het was echt wat ik nodig had! Voelde me zo veilig en welkom tussen zoveel moed, creativiteit en authenticiteit! Thank you SuperBall and my Drag Fam!! 🥰

342
Reply
"Ik heb me gisteravond heerlijk ondergedompeld in drag-energie tijdens SuperBall in Paradiso," aldus Simons. "En het was echt wat ik nodig had."
"[Ik] voelde me zo veilig en welkom tussen zoveel moed, creativiteit en authenticiteit," gaat ze verder over drag-queens die zich a) kleden op vrouwelijke wijze terwijl ze mannen zijn en b) die volgens critici juist een karikatuur maken van vrouwelijkheid... op een feest waarbij het allemaal om hen draait en waar dus niet bijster veel moed voor nodig is.
Als reactie op dit nieuws zijn er mensen die zich afvragen of Sylvana hén wel vertegenwoordigt. Zo is er een blanke vrouw die het gevoel heeft dat dit niet zo is. De reactie op dit soort punten van zorg van Sylvana is dat de vrouw in kwestie, Joke, dit moet bespreken met een professional.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ook andere blanke vrouwen die kritiek hebben op dragfeesten en op Sylvana's standpunten in het algemeen worden op deze manier afgeserveerd door Simons. Maar er zijn ook een paar opmerkingen mensen die het eens zijn met Simons en die zelf ook aanwezig waren bij het drag-feest. "Je zag er prachtig uit!" zegt één van hen tegen de BIJ1-leider.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten