[Video] FVD'er Van Meijeren pakt minister aan: 'Volwassen mannen mogen niet meesporten met meisjes en hun douches gebruiken'

Politiekjun 22, 20:00
Gideon van Meijeren heeft vandaag flinke druk gezet op minister Conny Helder. De VVD-minister vindt het namelijk geheel niet belangrijk om meisjes te beschermen tegen biologische mannen die zich vrouw zeggen te voelen en dus mee willen sporten bij meisjes én ook meteen gebruik willen maken van hun kleedkamers. Van Meijeren vindt dat niet kunnen en pakte haar hard aan.
Om te beginnen zei Van Meijeren dat het belangrijk is dat mensen met respect behandeld worden. Dat geldt ook voor transgenders. Maar, zei hij, het is natuurlijk onzinnig dat de hele wereld zich moet aanpassen om een paar mensen met een geestesstoornis.
Helder reageerde daarop dat ze daar afstand van nam. Want oh jongens toch, wat vond ze dat een vreselijke opmerking!
Hilarisch genoeg had Van Meijeren zijn psychologische kennis paraat. Hij legde meteen namelijk uit dat de hele psychiatrische sector transgenderisme een geestesstoornis noemt. Het is een officieel erkende geestesziekte in de psychiatrie. "Ik blijf benadrukken dat dat nooit een reden mag zijn om mensen onjuist te behandelen," aldus Van Meijeren. Maar, ging hij verder, we moeten de feiten wel gewoon durven benoemen.
Wat betreft de sport: Helder vindt dat "iedereen" recht moet kunnen hebben om te sporten op de manier waarop zij dat willen. In principe is Van Meijeren het daarmee eens. Maar het probleem is dat er hier twee belangen met elkaar botsen. Namelijk de belangen van biologische mannen met een geestesstoornis die mee willen sporten met meisjes en gebruik willen maken van hun douches tegenover normale meisjes die niet lastiggevallen willen worden door die mannen, en die lekker in een mannen-vrije kleedkamer willen kunnen douchen - en die ook nog eens als meisjes onderling voor de medailles willen strijden. En dus niet tegen biologische mannen die biologische voordelen hebben waardoor het voor de meisjes schier onmogelijk wordt om nog wedstrijden te winnen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Van Meijeren concludeerde dan ook dat de minister - en met haar dus de hele coalitie - meisjes gewoon "in de stront laat zakken." Want Helder vindt het prima dat sportorganisaties zelf beslissen wat ze doen met dit probleem - en steeds meer clubs kiezen ervoor om de "geestesgestoorde mannen" in kwestie hun zin te geven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten