screen shot 2023 06 08 at 113416

Eva Vlaardingerbroek: 'Hoe kunnen we zeggen dat je eigendomsrecht hebt met deze nieuwe verkoopwet?'

Politiekjun 22 2023, 19:00
Opiniemaker Eva Vlaardingerbroek is zich rot geschrokken. Ze staat met open mond te kijken nu ze gehoord heeft dat Hugo 'Mao' de Jonge mensen wil dwingen hun woning te verkopen aan iemand met een 'middel' of 'laag' inkomen, ook als het bod lager is dan een bod van iemand met een hoog inkomen. "We zijn onze rechten niet aan het verliezen," schrijft ze op Twitter, "we leven al in een neo-feodaal systeem."
Vlaardingerbroek is heel helder wat deze nieuwe geschifte wetsvoorstel betreft: het is een machtsgreep van een overheid die geen grenzen meer erkent aan zijn macht.
"Nu de totalitaire Nederlandse regering heeft geleerd dat ze effectief onze boeren hun eigendomsrechten kunnen aanpakken, komen ze vervolgens achter de gewone burgers aan," vat de bekende Nederlandse opiniemaker de situatie samen op Twitter.
"Een waanzinnige nieuwe Woningwet zal gemeenten toestaan om huiseigenaren te dwingen hun huizen ALLEEN te verkopen aan mensen met een lager tot middeninkomen. Met andere woorden, de overheid beslist aan wie je je eigen huis kunt verkopen en zou je dwingen een lagere prijs te accepteren dan de marktwaarde, omdat een 'gemarginaliseerde groep' een bod zou doen.
Deze situatie is natuurlijk knettergek. Je moet je voorstellen dat je je huis te koop aanbiedt. Iemand biedt 300.000 euro. Maar die persoon heeft een redelijk hoog inkomen. Vervolgens komt iemand met een laag inkomen en die biedt 200.000 euro. Wat er dan gebeurt? Je moet je huis aan die persoon verkopen! Je loopt dus letterlijk 100.000 euro mis.
"Hoe kunnen we nog steeds zeggen dat we eigendomsrechten hebben, als dit onze realiteit is?" vraagt Vlaardingerbroek daarop terecht. "We zijn niet 'onze rechten aan het verliezen,' we leven al rechtstreeks in een neo-feodaal systeem. Word verdomme wakker, mensen."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het globalistische elites.
Als De Jonge zijn zin krijgt is het klaar en uit met het eigendomsrecht in Nederland. Een belangrijke voorwaarde van dit recht is dat als je je bezit wilt verkopen, jij beslist voor hoeveel en aan wie. De Jonge wil dat nu afschaffen... en dus wil hij het eigendomsrecht zelf wegdoen. 
Het is een grove schande. Stalinisten hebben het écht voor het zeggen in ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten