shutterstock 2256646207

-Michel Mulder- Staatsgeheim

Opiniemei 22 2023, 22:00
Zo ongeveer iedere Nederlander zal zich kunnen vinden in het label staatsgeheim, als daarmee zaken als de militaire verdediging van ons land, of zwakke plekken in onze infrastructuur of energievoorziening beschermd worden tegen infiltratie van buitenaf
Geen enkele Nederlander zou zich moeten kunnen vinden in het label staatsgeheim, als daarmee de afgesloten contracten met big pharma, de rol van cbdc-pusher Maxima op het wereldtoneel of de sms-geschiedenis van Hugochenko de Jonge tijdens de coronadictatuur bedekt worden.
Het label staatsgeheim wordt steeds vaker tegen de opdrachtgevers van de staat - de Nederlandse bevolking - gebruikt, en wanneer daar sprake van is dan mag je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aannemen, dat dit label gebruikt wordt om zaken te bedekken, die het daglicht niet kunnen verdragen.
Valt de staat der Nederlanden doordat wij als volk inzage krijgen in de aankoopprijs van de gifspuitjes? Nee, uiteraard niet. Het enige dat zal vallen met de openbaring van de contracten is het kabinet Rutte, wat voor dit land een zege zal zijn, die in dit geval het staatsgeheim overrulled.
Het staatsgeheim is zo ongeveer het synoniem voor de ouderwetse beerput geworden, alle smerigheid van Rutte en co. wordt verpakt in dit 'cadeaupapier,' om daarna nooit meer geopend te worden door de eigenlijke eigenaar, het Nederlandse volk.
De enige reden waarom door de overheid afgesloten contracten - of dat nou is met big pharma, de EU, de WHO, de Navo of het nationaal socialisme genaamd WEF - bijna altijd tot staatsgeheim getransformeerd worden, is omdat zo goed als al die contracten dwars ingaan tegen de wil, de mening en de eis van het Nederlandse volk.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Misschien wordt het eens tijd dat wij onze mening, onze politieke voorkeur en onze lichamelijke gezondheidsstatus tot volksgeheim verklaren voor deze roverheid, die zelf tot op microscopisch niveau inzicht wil in ons privéleven, maar zelf het eigen 'privéleven' tot staatsgeheim verklaart.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten