shutterstock 1079001935

Ondersteun de Vrijheid van Meningsuiting - Houd De Dagelijkse Standaard in de Lucht

Binnenlandjun 22 2023, 18:10
Beste Lezer,
De vrijheid van meningsuiting, de pijler van onze democratie, wordt bedreigd. Onafhankelijke journalistiek, zoals die van De Dagelijkse Standaard (DDS), staat onder druk door het machtsmisbruik van Big Tech bedrijven.
Wij, bij DDS, zijn trots op ons vermogen om vragen te stellen en kwesties aan de kaak te stellen die anderen angstvallig vermijden. Of het nu gaat om de waarheid achter de corona-pandemie, de vraagtekens bij de klimaathoax, de toeslagenaffaire, of de diepere kritische blik op partijen als D66, wij zijn er om te rapporteren en te discussiëren.
Onze openhartige aanpak is ons echter duur komen te staan. We hebben te maken gehad met censuur en strafmaatregelen van de kant van Big Tech, die onze bezoekersaantallen en advertentie-inkomsten hebben beperkt. Ze hebben ons de oorlog verklaard. Maar wij laten ons niet de mond snoeren. Wij blijven vasthouden aan onze principes en zijn vastberaden om de waarheid aan het licht te brengen.
Daarom hebben we uw hulp nodig.
Door middel van een donatie aan DDS via BackMe, een puur Nederlands initiatief van Jan Roos, kunt u ervoor zorgen dat wij kunnen blijven strijden tegen de media- en partijkartels. Of u nu een klein of groot bedrag kunt missen, elke euro draagt bij aan onze missie.
Met uw hulp kunnen we het tij keren en blijven vechten voor de waarheid. De waarheid die essentieel is voor het behoud van een open, vrije en democratische samenleving.
Steun ons, houd ons in de lucht en strijd samen met ons voor de (politiek incorrecte) waarheid. Want in deze tijd van verdeeldheid en censuur is de vrijheid om de waarheid te spreken en te horen belangrijker dan ooit.
Doe nu een donatie via BackMe, en laat uw stem horen in de strijd voor de vrije meningsuiting en de waarheid.
We danken u voor uw steun. Samen kunnen we het verschil maken.
Met vriendelijke groet,
Het Team van De Dagelijkse Standaard
PS: Wees zo vrij om deze nieuwsbrief door te sturen naar anderen die ook om de waarheid geven. Samen staan we sterker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten