sylvana simons bij1 9o1a6802jpg

Sylvana Simons: 'Een arrestant dood getaserd... was ik maar koffie gaan drinken met politie'

Politiekjun 22 2023, 18:00
Vandaag is het bekend geworden dat de politie een significante rol speelde bij het overlijden van een 32-jarige man. Op 9 juni van dit jaar werd de man bij zijn arrestate getaserd. Kort daarna werd hij onwel en overleed hij. Sylvana Simons reageert hier cynisch op. Want, zegt ze, als zij nou een bakje koffie was gaan drinken met de politie, dan was dit vast niet gebeurt.
Sylvana Simons krijgt veel kritiek op het feit dat ze de politie op een vervelende wijze behandelt en toespreekt. Ze wordt gezien als 'anti-politie.' Daarom reageert ze nu heel cynisch op het nieuws dat een groep van tien politieagenten die ingeschakeld werden omdat "een verwarde man" op een voertuig was gesprongen tijdelijk niet op straat mogen werken omdat hun beslissing hem te taseren in zijn dood heeft geresulteerd.
"Was ik nou maar op de koffie gegaan bij de politie," schrijft Simons op Twitter, "dan was dit voorkomen." Dat bedoelt ze natuurlijk cynisch. Het is een verwijzing naar kritiek op haar als zijnde anti-politie. Wat ze bedoelt is: als ze dat gedaan had, had dat totaal geen verschil gemaakt en was deze arrestant ook komen te overlijden.
Vervolgens wenst Simons de nabestaande sterkte én voegt ze toe dat ze benieuwd is naar de reactie van de Rotterdamse politie. Want, stelt ze, op deze manier is "geen burger veilig."
Na de dood van de man besloot de Rijksrecherche te onderzoeken of de taseringsactie mogelijk iets te maken heeft met zijn dood. Het antwoord ligt nogal voor de hand, en dat blijkt inderdaad te kloppen. Volgens het OM is het inderdaad te wijten aan het taseren dat hij dood is. De Rijksrecherche en het OM baseren zich daarbij op verklaringen van getuigen, camera-opnames van het hele gebeuren, en natuurlijk op de bevindingen van een (forensisch) arts.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Sylvana Simons staat erom bekend dat ze weinig waardering kan opbrengen voor de politie. Als Black Lives Matter-activiste/politica vindt ze dat de politie veel te snel geweld gebruikt, zeker bij verdachten met een kleurtje. Het overlijden van de arrestant in kwestie ziet ze als het zoveelste bewijs dat de politie niet te vertrouwen is - en dat burgers zomaar gedood kunnen worden door onze dames en heren in het blauwe uniform.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten