screenshot 2023 09 04 at 152250

Filmpje! Van der Plas ontmaskert Partij voor de Dierens anti boerenmotie

Politiekapr 03 , 17:00
In de politieke arena waar de messen regelmatig geslepen worden, heeft Caroline van der Plas een krachtig standpunt ingenomen tegen een bijzonder doordringende motie van de Partij voor de Dieren. Deze motie, die geweld tijdens boerenprotesten afkeurt, is door Van der Plas bestempeld als niets minder dan een poging om de Nederlandse boeren in een kwaad daglicht te stellen. En terecht.
Het is ronduit verbazingwekkend hoe de Partij voor de Dieren, die claimt op te komen voor de zwakkeren, zo'n eenzijdige kijk kan hebben op wat geweld bij protesten betekent. Waarom zou geweld specifiek bij boerenprotesten worden afgekeurd en niet bij álle demonstraties? Van der Plas snijdt een belangrijk punt aan: geweld is geweld, ongeacht de context of het doel van de demonstratie. Door deze motie lijkt het alsof de Partij voor de Dieren boeren demoniseert en hen apart zet als de enige bron van geweld, terwijl activisten die stallen bezetten of bekladden ongestoord hun gang kunnen gaan.
Deze motie is, zoals Van der Plas terecht aangeeft, niets meer dan een schaamteloze poging tot framing, een politiek spelletje om de boeren neer te zetten als de grote boosdoeners. Het is een spelletje dat de BoerBurgerBeweging weigert mee te spelen. Echter, in een politiek correcte zet heeft BBB toch voor de motie gestemd. Waarom? BBB heeft ervoor gekozen om voor de motie te stemmen omdat zij zich bewust zijn dat tegenstemmen de indruk zou kunnen wekken dat zij geweld tijdens boerenprotesten goedkeuren, wat uiteraard niet het geval is
Het stemgedrag van BBB toont een mature politieke strategie: het doorzien van de ware intenties achter politieke moties en hier slim op inspelen. Caroline van der Plas en haar partij weigeren de boeren te laten framen door hypocriete extreemlinkse politieke spelletjes. Deze afkeuring van de motie door Van der Plas is niet alleen een afwijzing van de oneerlijke behandeling van boeren, maar ook een krachtige oproep voor gelijkheid en rechtvaardigheid binnen het politieke debat over protesten en demonstraties.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor Nederland, voor ons volk, en voor onze cultuur EN geschiedenis. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en versterk ons pro-Nederlandse geluid. Want als jij dat NIET doet dan worden we totaal GESLOOPT door het kartel dat ons op alle mogelijke manieren wil vernietigen. 
In een tijd waarin de agrarische sector onder zwaar vuur ligt en elke beweging nauwlettend wordt bekeken, is het van cruciaal belang dat er stemmen als die van Van der Plas opstaan. Stemmen die zich hard maken voor een eerlijke en onpartijdige behandeling van alle demonstraties, en die zich uitspreken tegen politieke manipulatie en framing. De motie van de Partij voor de Dieren mag dan op papier ondersteund zijn door BBB, maar de boodschap van Caroline van der Plas is luid en duidelijk: wij staan voor onze boeren, en wij laten ons niet framen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten