Image

Van Haga (BVNL) verwelkomt aangekondigde vertrek premier Mark Rutte

Politiekjul 10 2023, 13:00
Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) heeft positief gereageerd op het zojuist aangekondigde vertrek van premier Mark Rutte (VVD). Volgens Van Haga is het de enige juiste beslissing en biedt het kansen voor een nieuw tijdperk in de Nederlandse politiek.

Het enige goede besluit van premier Rutte die zojuist bekend heeft gemaakt te vertrekken bij aantreden nieuw kabinet. Onder zijn bewind hobbelde Nederland van de ene in de andere crisis (asiel-, woon-, zorg-, stikstof-, corona-, ja, welke crisis eigenlijk niet).…

817
Reply
Van Haga, bekend om zijn standpunten over immigratiebeperking, verwelkomt het vertrek van Rutte en benadrukt dat Nederland onder zijn bewind geconfronteerd werd met diverse crises, waaronder asiel, wonen, zorg, stikstof en de COVID-19-pandemie. Hij ziet dit als een kans om een nieuwe koers te varen en een effectief beleid te voeren met betrekking tot immigratie.
Als onderdeel van zijn politieke agenda zal Van Haga zich inzetten om de VVD te bewegen richting een coalitie die een asielstop nastreeft. Hij wijst op het belang van het niet uitsluiten van andere partijen, met name de PVV, die vergelijkbare standpunten hebben op het gebied van immigratie. Van Haga benadrukt dat door het uitsluiten van partijen met gedeelde doelstellingen, zoals de VVD momenteel doet met de PVV, er geen effectieve asielstop kan worden bereikt.
"BVNL mikt bij nieuwe verkiezingen op tenminste 5 zetels en zal graag een meerderheid helpen vormen voor een asielstop coalitie," verklaarde Van Haga. Hij is ervan overtuigd dat het openstaan voor samenwerking met partijen die vergelijkbare doelen nastreven, de weg vrijmaakt voor een krachtige coalitie die daadwerkelijk de gewenste verandering kan bewerkstelligen.
Het vertrek van Rutte markeert het einde van een tijdperk in de Nederlandse politiek en biedt ruimte voor nieuwe leiders om naar voren te treden. BVNL hoopt op een frisse wind en een daadkrachtige aanpak van immigratievraagstukken in het belang van Nederland.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Met de aankomende verkiezingen in het verschiet is het nu aan de partijen om hun koers te bepalen en het vertrouwen van de kiezers te winnen. BVNL ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet en hoopt een significante vertegenwoordiging in de Tweede Kamer te verkrijgen om hun standpunten en beleidsvoorstellen te kunnen realiseren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten