Liane

Zetelrover Den Haan verdedigt premier Rutte tot het bittere einde

Politiekjul 10 2023, 12:00
Als een ware zetelrover probeert Liane den Haan haar eigen agenda door te drukken, waarbij ze Rutte tot het bittere einde steunt. Haar recente tweet laat zien dat ze geen enkel besef heeft van de werkelijke problemen waar het land mee te maken heeft. Haar focus ligt blijkbaar op het behouden van haar eigen belang, het streven naar profilering en het vertonen van een geldingsdrang.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Den Haan uit haar frustratie over de oppositiepartijen die Rutte uit het torentje willen verdrijven. Ze bekritiseert hen en noemt het een circus. Maar is het niet juist Rutte zelf die het politieke toneel heeft gedomineerd met zijn dubieuze rol in de toeslagenaffaire? Is het niet Rutte die het vertrouwen van de bevolking heeft geschaad en zijn geloofwaardigheid heeft verloren? Het is tijd dat hij verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden en plaatsmaakt voor nieuw leiderschap.
Den Haan suggereert dat het vertrek van Rutte zou betekenen dat er niemand meer is om het land te besturen. Maar ze lijkt te vergeten dat het kabinet al is gevallen en er verkiezingen op komst zijn. Het is juist in het belang van het land dat er een frisse start wordt gemaakt, met nieuwe leiders die vertrouwen en stabiliteit kunnen bieden. Het is naïef om te denken dat Rutte de enige persoon is die Nederland kan besturen. Er zijn genoeg capabele politici die klaarstaan om hun verantwoordelijkheid te nemen. Deze vraag werd na het vertrek van premier Balkenende (CDA) ook nooit gesteld.
Daarnaast toont Den Haan opnieuw aan dat ze geen politiek meesterbrein is. Ze lijkt geen besef te hebben van de politieke realiteit. Als de VVD vertrekt, zullen de drie overgebleven coalitiepartijen, het CDA, de ChristenUnie en D66, demissionair het land blijven besturen. Dit betekent dat hun bewindspersonen aanblijven en de verantwoordelijkheid dragen voor het land. Den Haan's opmerkingen zijn niets meer dan lege retoriek en getuigen van een gebrek aan politiek inzicht.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is teleurstellend om te zien dat Den Haan en anderen niet door de retoriek van Rutte en zijn aanhangers heen prikken. Het is tijd voor verandering, voor nieuw leiderschap dat het vertrouwen van de bevolking kan herstellen. Nederland verdient beter dan politici die vasthouden aan een premier die zijn geloofwaardigheid heeft verloren. Laten we hopen dat de komende verkiezingen een nieuwe koers zullen inluiden en ons land zullen leiden naar een betere toekomst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten