d66 campagne voor associatieverdrag oekraine 25913608886

D66 Leden steunen motie van wantrouwen: Rutte verkoos partij en profiel boven het landsbelang

Politiekjul 10 2023, 11:00
In een positieve ontwikkeling binnen de politiek heeft een groep D66-leden een steunverklaring rondgestuurd waarin ze de motie van wantrouwen tegen Rutte">premier Rutte steunen. Deze leden hebben zich rechtstreeks tot de D66 Tweede Kamerfractie gericht en benadrukken hun onvrede over Rutte's beslissing om het kabinet te laten vallen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

De steunverklaring verwijst naar de motivatie achter Rutte's handelen en benadrukt dat het niet is ingegeven door het landsbelang of een asielcrisis, maar eerder door persoonlijk profiel en partijpolitiek. Dit heeft geleid tot een gevoel van protest bij de D66-leden, die zich nu uitspreken tegen deze gang van zaken. Het is een positief signaal dat de basis van een politieke partij zich roert en zich actief mengt in het politieke debat.
De vraag die nu rijst, is of de D66-fractie de vastberadenheid heeft om door te pakken, nu ze weten dat Rutte na de Tweede Kamerverkiezingen stopt als politiek leider. Het is een uitdaging waarvoor ze zich gesteld zien, maar het is ook een kans om te laten zien dat ze vastbesloten zijn om hun principes hoog te houden en op te komen voor het landsbelang. Het is een moment waarop de politieke moed en integriteit van de fractie op de proef worden gesteld.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Laten we hopen dat de steunverklaring van de D66-leden wordt gezien als een positief signaal en een stimulans voor de fractie om vastberadenheid te tonen. Het is een kans om een krachtig statement te maken en de belangen van het landsbelang voorop te stellen. Het is een kans om te laten zien dat de politiek luistert naar haar basis en bereid is om verandering te omarmen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten