353800030 157570857311882 2065475144057740480 n

Vecht samen met DDS tegen de linkse globalisten!

Politiekjul 18 2023, 21:07
De Dagelijkse Standaard zet zich al sinds 2009 in voor een vrijer, beter, traditioneler, conservatiever, mooier Nederland. De linkse elites hebben altijd al een hekel aan ons gehad. Maar de laatste paar jaar worden ze steeds fanatieker.
Steun DDS met een donatie via BackMe! Houd ons in lucht en strijd zij aan zij met ons tegen ziek links!
DDS heeft een miljoenenpubliek. Dat publiek hebben we de afgelopen 14 jaar met bloed en zweet opgebouwd. Maar we zien nu dat Big Tech, social media, de gewone media én de politiek er alles aan doen om ons kleiner te maken, om ons bereik te beperken, en onze kritiek op de linkse plannen de mond te snoeren.
Kom in verzet tegen het mediakartel én het partijkartel. Steun DDS op BackMe. Elke euro telt in dit gevecht voor de persvrijheid én de ziel van Nederland!
Die aanvallen van het linkse kartel kúnnen we weerstaan - dankzij steun van mensen als jij. Door jouw gulle gift kunnen we DDS in stand houden, kunnen we adverteren op plekken waar ze ons liever niet zien maar waar we ons bereik kunnen vergroten, kunnen we fotografen naar Den Haag sturen, kunnen we redacteuren artikelen laten schrijven, en kunnen we columnisten om columns vragen.
Steun DDS op BackMe en help DDS door te gaan met deze strijd - en er zelf een schepje bovenop te doen. Laat je emailadres achter bij je donatie en je krijgt ook, hop, gratis en voor niets onze dagelijks SubStack-column in je inbox (soms zelfs twee of drie per dag).
Elk bedrag telt in deze strijd. Met een gift van 10 euro help je DDS al ontzettend vooruit. Doneer nu, word lid van de DDS familie, en ga samen met ons de strijd aan tegen Sigrid Kaag, Rob Jetten, Frans Timmermans, Jesse Klaver, Sylvana Simons, de NOS, Nieuwsuur, Op1, De Volkskrant, Trouw, NRC Handelsblad en natuurlijk de rest van die kartelbende in Den Haag en Hilversum.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten