screen shot 2023 11 21 at 122730

Verbijstering over VVD's besluit: Yesilgöz maakt een loopgracht van de verkiezingsuitslag

Politieknov 24 2023, 16:00
Schande! VVD leidster Dilan Yesilgöz maakt een regelrechte loopgracht van de democratische verkiezingsuitslag. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, kondigt ze aan dat haar clubje de touwtjes niet meer in handen wil houden, niettegenstaande de mogelijkheid om een degelijk rechts kabinet te vormen. De waanzin! Terecht zijn Wilders en van der Plas niet te spreken over deze sabotage van de VVD.
„Het is haar keuze. Maar het is denk ik niet wat Nederlanders willen. Natuurlijk zit Nederland te wachten op een centrumrechts kabinet.” aldus een teleurgestelde Geert Wilders tegen de Telegraaf. Het is tekenend dat Yesilgöz zelfs nog niet eens in gesprek wil gaan. De VVD slaat de deur dicht nog voor er fatsoenlijk onderhandeld is. Waar is de ruggengraat? Maar hey, laat ons optimistisch blijven. De VVD heeft al eerder bewezen dat hun koersvastheid van Chernobyl-kwaliteit is.
Caroline van der Plas van BBB verwoordt de verongelijktheid van het volk misschien nog wel beter:„Volgens mij gaat het om de mensen en de kiezers die wat willen”, zegt ze. „Ik vind het raar. Nederland wil dat wij bij elkaar gaan zitten. Een verliezende partij kan er óók bij horen.”
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is zonneklaar: de VVD heeft haar handen gewassen in onschuld en is gaan lopen voor de verantwoordelijkheid. Het lijkt wel alsof ze bang is voor het volk en hun wensen. Wat een miskenning van de democratie! De verliezende partij hoort óók bij de formatie, mits ze de programmapunten in het belang van Nederland kunnen dienen. De VVD lijkt dat compleet uit het oog verloren en spuugt op de verkiezingsuitslag. De VVD lijkt geen lessen te willen trekken uit de verkiezingsuitslag van 22 november. Nederland verdient beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten