klaver regen

Verkiezingstijd! Jesse Klaver (GL) beschuldigt VVD van "klimaatvandalisme": VVD negeert klimaatdoelen en werkt bewust aan vernietiging van het klimaat

Politiekfeb 14 2023, 17:00
Jesse Klaver heeft kritiek geuit op de VVD en beschuldigt de partij van Mark Rutte van "klimaatvandalisme". Hij stelt dat de grootste coalitiepartij met opzet het klimaat vervuilt en weigert actie te ondernemen tegen klimaatverandering. De GroenLinks-voorman wil dat de vier resterende kolencentrales in Nederland al in 2025 sluiten, vijf jaar eerder dan volgens de wet verplicht is.
Klaver is van mening dat de VVD steeds met nieuwe excuses komt om klimaatbeleid uit te stellen. Volgens hem is er altijd wel een reden waarom de afschaffing van fossiele subsidies niet mogelijk is, zoals de economie of conflicten in het buitenland. Hij is van mening dat Nederland de klimaatambities niet zal halen. De VVD neemt volgens de GroenLinks-voorman de klimaatdoelstellingen niet serieus en roept op tot actie.
Acties rondom klimaatverandering zijn er natuurlijk nog niet genoeg geweest, de extremisten van Groen Links zijn maar wat gek op actievoeren en het verstoren van de openbare orde en de oproep van Klaver komt dan ook niet uit de lucht vallen. Ook voor de klimaatgekkies van Groen Links is het natuurlijk verkiezingstijd.
Door de kolencentrales open te houden en fossiele brandstoffen te blijven subsidiëren, wordt er volgens Klaver bewust bijgedragen aan de vernietiging van het klimaat. Het klimaat kan volgens Klaver niet wachten en er moeten volgens de GroenLinks-voorman snel stappen worden gezet om verdere schade te voorkomen.
We zijn benieuwd met welke raciale plannen GroenLinks nu weer op de proppen komt. Dat mensen in Nederland deze winter in de kou zitten of dat heel Nederland overspoeld wordt door migranten is verder natuurlijk niet relevant voor GroenLinks, zolang we maar zo snel en zoveel mogelijk geld pompen in de groene agenda.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten