michael van der galien de dagelijkse standaard column

Wat een AFGANG! linkse partijen slopen kabinet Schoof I al op de 2e dag: Schoof laat PVV'ers vallen

Politiekjul 04, 17:00
Vandaag was de meest bizarre dag uit de geschiedenis van de moderne politiek. Premier Dick Schoof is door de linkse partijen steeds weer in de problemen gebracht... en maakte duidelijk dat hij eigenlijk helemaal niet achter zijn PVV-bewindspersonen staat. Dit is een ongekende afgang. De man is werkelijk een totale amateur.
De linkse partijen hebben vandaag op ongekende wijze een theatershow gemaakt van de aanvang van het kabinet Dick Schoof I. Zij vielen het kabinet steeds weer aan, met zogenaamde zorgen over 'racisme,' 'discriminatie' en 'omvolking.' En het allerergste? Schoof ging erin mee. Hij stond niet pal achter zijn PVV-bewindslieden.
Minister van Volksgezondheid Fleur Agema twitterde iets heel onschuldigs. Slechts twee verschillende uitspraken van Femke Halsema over de hoofddoek. Uitspraken die totaal met elkaar in strijd waren. Agema voegde geen eigen woorden toe. Er was geen discriminatie. tebespeuren in haar tweet. Niets van dat alles.
Maar toch liet Schoof het debat schorsen. Vervolgens kwam hij terug en liet hij weten dat Agema nooit meer "tijdens debatten" zou twitteren. Daarop herhaalde hij duizend keer dat het hele kabinet met hem gelooft dat hoofddoekjes hartstikke leuk zijn. En, zei hij, hij vindt het heel belangrijk om dat duidelijk te maken, want jongens toch, als er mensen zijn die denken dat het kabinet daar misschien wat kritischer in staat, nou, dat wil hij echt niet.
Het was wanstaltig om te zien. Niet omdat PVV'ers zogenaamd heel erge dingen zeggen of doen. Maar omdat Schoof zich steeds weer laat gebruiken door de linkse kartelpartijen. Hij is ze totaal niet de baas én heeft de moed niet achter zijn PVV-bewindslieden te staan.
Zoiets heb ik nog nooit gezien. Schoof had gewoon pal moeten staan voor Agema en moeten zeggen dat haar tweet inhoudelijk op geen enkele manier afbreuk doet aan het kabinetsbeleid. Punt. Als de linkse kartelpartijen haar tweet niet lief vonden, soit.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Als Schoof niet heel snel bij schakelt en begrijpt dat de linkse kartelpartijen slechts erop uit zijn om hem en zijn kabinet te slopen - op welke manier dan ook - dan kan hij er maar beter mee ophouden. Dat ontkennen van "racisme" en "discriminatie" is volstrekt bezopen. De linkse partijen denken niet dat het kabinet racistisch is, ze gebruiken het als wapen. En Schoof heeft dat niet eens door.
Wat een afgang. Wat een vernedering. Wat een onkunde. Wat een puinhoop.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten