50235225933 a9647a9e3a c

Afschaffen belastingvoordelen voor huiseigenaren? Pure betutteling en onzinnige strategie!

Economiejul 04, 18:00
Het is ronduit belachelijk hoe de Rabobank en haar verzameling zogenaamde experts denken de wooncrisis op te lossen. Hun voorstel om de belastingvoordelen voor huiseigenaren af te bouwen is niets minder dan een rampzalige poging om de echte problemen te negeren. Eerst wordt eigen woningbezit aangemoedigd, en nu willen ze het weg belasten? Dit is pure waanzin!
De Rabobank wil het eigenwoningforfait verhogen naar een krankzinnige 1,7 procent. Voor een woning van 400.000 euro betekent dit een extra belasting van 5657 euro. Dit is geen oplossing, dit is een aanval op de hardwerkende middenklasse die al genoeg onder druk staat. Ondertussen blijft de hypotheekrenteaftrek behouden, zogenaamd om de markt stabiel te houden. Maar wat heb je aan die aftrek als je tegelijkertijd wordt leeggezogen door extra belastingen?
De echte olifant in de kamer die deze 'experts' negeren, is de ongecontroleerde instroom van migranten. Elk jaar komen er tienduizenden mensen bij die allemaal een huis nodig hebben. Dit legt een gigantische druk op de woningmarkt en drijft de prijzen op. Minder immigratie zou de druk op de woningmarkt direct verminderen en zorgen voor betaalbare huizen.
Woningcorporaties moeten ook langdurig grond kunnen bezitten zonder de bureaucratische beperkingen die hen nu in de weg staan. Sociale huurwoningen moeten losgekoppeld worden van de grillen van de markt, zodat grondprijzen niet kunstmatig omhoog worden gedreven. Dit zou de bouw van betaalbare woningen stimuleren zonder de markt te verstoren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Deze voorstellen van de Rabobank zijn niets minder dan wishful thinking en betutteling van de hoogste orde. Het lost geen enkel probleem op en legt alleen maar meer lasten op de schouders van de hardwerkende Nederlander. Het wordt hoog tijd dat we de echte problemen aanpakken: de ongecontroleerde immigratie en de bureaucratische rompslomp die woningbouw vertraagt. Stop met deze onzinnige beleidsvoorstellen en richt je op de werkelijke oplossingen voor de wooncrisis!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten