screen shot 2023 11 25 at 100616

Wilders en de PVV: Opnieuw doelwit van gevaarlijke hysterie

Politieknov 30 2023, 10:00
Opnieuw wordt er op gruwelijke wijze een klimaat van onverdraagzaamheid gecreëerd in ons land, en ditmaal heeft men het gemunt op niemand minder dan Wilders en de PVV. 'Hysterisch' dekt nog nauwelijks de lading van de ongefundeerde reacties op de prestaties van de PVV bij de recente verkiezingen. Een ongenuanceerde stroom van aantijgingen, valse beschuldigingen en laag-bij-de-grondse laster overspoelt Wilders, die al 17 jaar leeft onder de constante dreiging van islamitische doodvonnissen. En wie zijn de aanstichters van deze hetze? Jawel, het (extreem-)linkse kamp.

Ik merk het iedere dag sinds de verkiezingen: de haat berichten nemen gigantisch toe. Ik ben heel wat islamitische bedreigingen gewend maar de extreemlinkse ophitserij nu is ongekend.

EW
EW
@ewmagazinenl

De hysterische reacties op de PVV-winst zijn niet onschuldig. Tegen Wilders, al 17 jaar zwaar bedreigd na islamitische doodvonnissen, wordt door (extreem-)links een haatklimaat geschapen dat @GeertenWaling doet denken aan de hetze die Fortuyn fataal werd. buff.ly/3GiyjwX

7.0K
Reply
Het beeld dat men schetst doet sterk denken aan de noodlottige val van Pim Fortuyn - ook hij betaalde met zijn leven de prijs voor het wagen van kritiek op de gevestigde orde. Achter dit klimaat van haat schuilt een verontrustende werkelijkheid. In de woorden van Wilders op X: ''Ik merk het iedere dag sinds de verkiezingen: de haatberichten nemen gigantisch toe. Ik ben heel wat islamitische bedreigingen gewend, maar de extreemlinkse ophitserij nu is ongekend.''
En wie voegen nog meer olie op dit smeulende vuur? Die zogenaamde onpartijdige NPO, en onze 'Belgische' kranten. Staat der Nederlanden, neem uw verantwoordelijkheid. Dit is geen loos alarm: de veiligheid van Wilders staat op het spel.
Maar het stopt hier niet. Er is een ongekende poging tot destabilisatie gaande. Alle krachten, binnen onze landsgrenzen en daarbuiten, spannen samen om te voorkomen dat de PVV ooit een regeringspositie zou kunnen bekleden. Ze gebruiken elke truc in het boek om Wilders en zijn partij buitenspel te zetten. Het is op zijn zachtst gezegd schokkend hoe het establishment de democratische uitkomst van deze verkiezingen probeert te schofferen door de formatie te saboteren en de PVV geen serieuze overweging te bieden in de gesprekken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Wat Nederland nodig heeft, is kritisch denken en een open dialoog - geen politieke manipulatie en intimiderende tactieken. Het is tijd om wakker te worden, Nederland, en te zien wat er echt gebeurt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten