Filmpje! Woeste bewoners en Geert Wilders tegen ridicule opvangplannen voor gelukszoekers in Kijkduin

Politieknov 29 2023, 9:00
Met opgeblazen wangen en gierende hartkleppen stonden de bewoners van Kijkduin zaterdag geschokt naar een brief te staren die hun weekend grondig verpestte. Vrolijke vakantieplannen van hardwerkende Nederlanders werden in één klap vermorzeld onder de nietsontziende mededeling dat het NH Hotel omgetoverd wordt tot een opvang voor gelukszoekers in plaats van toeristen. Dit was voor Geert Wilders genoeg reden om maandagavond naar Kijkduin te komen om de inwoners van het badplaatsje een hart onder de riem te steken.
"Hoe kan dit?!" schreeuwden ze uit. "Wie denken ze wel dat ze zijn om zo'n beslissing over onze hoofden heen te nemen?" Gelukkig bleef het antwoord niet lang uit. „Bewoners hadden nul inspraak: dat kan natuurlijk niet. Ik kom hier om de bewoners een hart onder de riem te steken” zegt Geert Wilders tegen de Telegraaf tijdens de drukbezochte bewonersbijeenkomst in restaurant Pavarotti. De PVV leider was er om te tonen dat tenminste één politicus nog geeft om de mening van de gewone man en vrouw.
Afgezien van de linke soep van de praatprogramma's, die - verrassing, verrassing, - het bezoek van Wilders afschilderden als stoorzender in de formatie, ziet DDS dit juist als een bewijs van ware leiderschap. Geert Wilders is niet bezig met politiek gewin, maar met het echte leven van de Nederlanders.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met al die goedkope spelletjes van de VVD. Nederlanders hebben recht op een réchts kabinet. En snel een beetje! Denk jij daar net zo over?! Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden voor de toekomst van ons land.
Ten slotte bewijst dit dit nogmaals dat Wilders niet zomaar een politiek passant is. Na een enorme verkiezingswinst bewijst hij opnieuw dat hij aan de kant van zijn kiezers staat, niet alleen in de stembus, maar ook daarbuiten. Nederland verdient niet minder dan dit soort ongefilterde, toegewijde vertegenwoordiging!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten