screen shot 2022 10 20 at 13

Wopke Hoekstra: Geloof je in complottheorieën dan ben je een antisemiet

Politieknov 10 2022, 12:30
Gisteren was de jaarlijkse herdenking van de Kristalnacht. Wopke Hoekstra was daar één van de hoofdsprekers. Het kabinet heeft deze gelegenheid misbruikt door andersdenkenden (complotdenkers) weg te zetten als vermeende antisemieten.
Dat het kabinet in paniek en zwaar de weg kwijt is bewijst de speech van minister Wopke Hoekstra van gisteravond in de Portugese Synagoge. Hij kwam in het geweer tegen complottheorieën. En kondigde maatregelen aan tegen internet platforms die complottheorieën delen. De falende CDA leider kondigt dus doodleuk censuur aan. Over welke complottheorieën heeft Hoekstra het eigenlijk?
„We kennen allemaal kennissen, vrienden, soms ook familie in onze omgeving, die het hebben over Soros, Rothschild, Bilderberg en de elite”, zegt Hoekstra in een lezing. Hij stelt dat het ’vermoeiend’ kan zijn om ’deze fabels te ontkrachten’. „Toch moeten we dat wel doen. Wij moeten met hen het gesprek aangaan. En hen zeggen: trap er niet weer in, laat je er toch niet door meeslepen. Zie in dat je onderdeel bent van een vast en voorspelbaar patroon. Zoek die kennissen, vrienden, familie op, confronteer, schud wakker. Luister naar hun zorgen, maar houd hen ook een spiegel voor,” vindt de CDA-minister.
Kortom als u zich afkeert tegen de globalistische elite, de Bilderberg groep en Soros dan bent u een antisemiet. Wel erg makkelijk om zo je politieke tegenstander het zwijgen op te leggen. Dus je moet het globalisme maar slikken anders ben je een antisemiet. Sinds wanneer is kritiek op de Bilderberg conferenties antisemitisme? De bezoekers (hallo Wopke!) van de Biderberg conferenties doen er zelf geheimzinnig over. Ze weigeren immers openheid van zaken te geven aan het parlement. En de kritiek op George Soros gaat niet om zijn joods zijn. Nee dat gaat over zijn activiteiten om natiestaten te ondermijnen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is een schande dat deze Joodse organisaties en Hoekstra en consorten niet willen horen dat kritiek op een of meerdere joden niets te doen heeft met antisemitisme. Niets te maken met het feit dat diegene toevallig joods zijn, maar met de daden van diegene. Het echte antisemitisme komt uit een hele andere hoek, het islamitisch antisemitisme. Nee daar sluiten Wopke Hoekstra en deze joodse organisaties liever de ogen voor uit lijfsbehoud.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten