Terugkijken: Epische laatste ronde Max Verstappen die Lewis Hamilton het nakijken geeft

Terugkijken: Epische laatste ronde Max Verstappen die Lewis Hamilton het nakijken geeft

Max Verstappen gaat voor goud. Bron: cristiano barni / Shutterstock.com

Red Bull-coureur Max Verstappen is zojuist wereldkampioen F1 geworden. In een historische race waar aartsrivaal Lewis Hamilton het grootste gedeelte van de race in controle had wordt hij in de laatste ronde geklopt.

De overwinning van Max Verstappen kon haast niet bloedstollender. In de allerlaatste ronde weet hij Hamilton het nakijken te geven. Door een tactische meesterzet weet hij team Mercedes en Hamilton te kloppen. De beelden spreken voor zich; wat Max zojuist heeft gedaan is ongekend in de sport.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Max Verstappen Lewis Hamilton F1

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties