shutterstock 2228395751

Werknemers woest op BNNVARA: 'Er is geen slechtere werkgever dan die omroep'

sportnov 22 2022, 12:30
Het is heel schokkend, maar oud-DWDD-medewerkers lieten gisteren aan Nieuwsuur weten dat BNNVARA in hun optiek de slechtste werkgever van, nou ja, de hele wereld is. En dat is gek. Want BNNVARA is sociaaldemocratisch. Links. Van de oude PvdA. En ze Deugen daar zo geweldig. Hoe kan dit?
Kim van Keken bericht dat oud-werknemers van De Wereld Draait Door gisteren even lekker zijn leeggelopen bij Nieuwsuur. Daarbij lieten ze weten dat ze werkelijk geloven dat er "geen slechtere werkgever is dan BNNVARA." De ultralinkse Deug-omroep. 
"Alles moet op tijdelijke contracten," aldus het oud-personeel. "Zo goedkoop mogelijk."
Maar dat is hartstikke gek. Want als er één omroep is die Deugt, dan is het toch echt BNNVARA. Niet alleen is dat de omroep die in het verleden DWDD uitzond, maar ook nu zijn ze daar Dagelijks aan het Deugen en mensen dus aan het vertellen hoe ze moeten leven, wat ze moeten denken, en dat ze/we vooral zo links mogelijk moeten zijn.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Buitenhof, Je Zal Het Maar Hebben, Khalid en Sophie, Media Inside, Op1, Twee voor Twaalf... stuk voor stuk ultra-Deugprogramma's met ultralinkse Deug-gasten die elke keer weer hun ultra-Deugpropaganda mogen herhalen.
Maar ondertussen is BNNVARA dus een tirannieke uitbuiter van het eigen personeel, aldus oud-personeel.
En zo is het ware motto van linkse Deugers heel goed samen te vatten in één kleine zin. Eentje maar. Die moet je onthouden: "Doe wat ik zeg, niet wat ik doe." Want die twee zijn totaal losgekoppeld van elkaar.
Waarschijnlijk is dat deels waarom de mensen van dat soort programma's zo hard - zo fel, zo gemeen- zijn naar andersdenkenden. Het is een soort schizofrenie. Daar zou ieder mens onder lijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten