Gratis geld voor maroc.nl

Geen categorienov 26 2010, 12:45
Omdat Marokkanen in dit land helaas nog altijd onderdrukt worden door blanke oude mannen, moet er natuurlijk subsidie komen voor een website die als spreekbuis van de Marokkaanse ondergrondse geldt. Vet lief natuurlijk. Iets met persinnovatie, bladiebla. Voor 88.850 euro mag maroc.nl iets 'innovatiefs' ontwikkelen dat kennelijk alleen in buitengewoon wollige taal uitgedrukt kan worden:

Met dit project wil Maroc.nl een toepassing ontwikkelen die journalisten werk uit handen neemt bij het zoeken van (bron)materiaal op internet. (...) Het redactionele proces wordt verbeterd door het ontwikkelen van een browser-plugin die alle 4 stappen (zoeken, bewerken, publiceren, verspreiden) van het redactieproces integreert en daarbij gebruik maakt van bestaande diensten en plugins.

Gelukkig maar dat uw goede geld wordt besteed aan een website die van totaal onbesproken gedrag is en enkel bezocht wordt door gebruikers die zich identificeren met de Nederlandse (rechts)staat.
Maroc.nl is al vaker in opspraak geweest omdat er haatzaaiende en discriminatoire teksten op werden gepubliceerd. Maroc.nl is een website voor biculturele modelburgers (toch, CBS?) die gebukt gaan onder het juk van de witmensch en ander fascistisch tuig. Bovenstaande subsidie die journalisten-besparingen zou opleveren is dan ook geen grote zak geld voor randgroepjongeren met een rabiate haat tegen Nederland, maar een extra investering die kostenbesparingen op zal leveren. Met de besparing kan maroc.nl mooi moderators aantrekken, zodat de zo-even genoemde modelburgers in toom gehouden kunnen worden. Wat natuurlijk geenszins nodig is, uweetzelluf.
Het is goed dat de Nederlandse belastingbetaler zijn verantwoordelijkheid neemt en deze lieve websitemensen een kleine ton geeft om een waarlijk revolutionaire plug-in te fabriceren en de multiculturele heilstaat dichterbij te brengen. Zingen wij nu allen het volkslied.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten