Nederlanders gaan bootje varen, joodje pesten

Geen categoriefeb 21 2011, 13:46
Er komt weer een flotilla. Waar naartoe? Iran, Libië, Libanon, Marokko? Nee, het is weer eens Israël dat gebashed dient te worden. Het is ook alweer een tijdje geleden en met al die aandacht die er nu naar de Arabische landen uitgaat krijgt Israël te weinig aandacht. Dus wordt er weer eens richting Gaza opgestoomd
De geitenwollensokkenafdeling van de punnikbrigade geeft dan ook gehoor aan de oproep van de Libische leider Ghadaffi de Israëlische stranden te bestormen. Israëlische hoor ik u denken, het is toch Palestijnse? Ja, volgens normaal denkende mensen wel, maar in het perfide brein van deze wortelknagers is Gaza nog steeds "bezet" door Israël en is alles wat daar, in negatieve zin, gebeurd de schuld van Israël.
Sharia in Gaza? Schuld van Israël. Vrouwenonderdrukking- en mishandeling? Schuld van Israël. Vervolging van andersdenkenden? Schuld van Israël. Wanneer je deze linksextremisten erop wijst dat Hamas daar aan de macht is en alle macht in handen heeft, ben je automatisch een Zionazi en onderdeel van de Joodse Lobby.
Lees verder
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten