Stem coalitie om straatterroristen aan te pakken

Geen categoriemrt 01 2011, 21:19
Het is veilig wonen in Zeeland. Dat vinden Zeeuwen zelf, tenminste. Volgens de Veiligheidsmonitor 2010 van het CBS blijkt dat het gevoel van onveiligheid in deze provincie het afgelopen jaar met 10% is afgenomen.
Dat betekent dat inwoners Zeeuwen, samen met de inwoners van Drenthe, behoren 'tot de mensen die zich in Nederland het veiligst voelen', aldus Omroep - hoe kan het ook anders - Zeeland.
Interessant genoeg zijn inwoners van Zeeland wél minder te spreken dan gemiddeld over de beschikbaarheid en het functioneren van de politie.
Helaas voelen Nederlanders zich over het algemeen níét veiliger. Gemiddeld voelt namelijk 26% zich weleens onveilig. Dat is nou niet echt een percentage om over naar huis te schrijven.
Aan de andere kant moet dat reden te meer zijn voor u om morgen te stemmen en dan wel op één van de coalitiepartjien (VVD, CDA, gedoogpartner PVV of, zelfs, de SGP). Er valt wat veiligheid betreft namelijk nog een hoop te doen. En laat dat nu juist de kracht zijn van rechts; terwijl 'aanpakken van criminaliteit' er volgens links vooral uit bestaat dat we zoveel mogelijk gaan theedrinken met criminelen en allerhande straatterroristen in de hoop dat we ze van het slechte pad kunnen brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten