Er is er een jarig, hoera, hoera!

Geen categoriefeb 09 2012, 8:43
Dat kun je wel zien dat zijn wij!
We vieren vandaag alweer onze derde verjaardag. Op 9 februari 2009 trapten we af. Inmiddels behoren we tot de top 350 van best bezochte sites van het land (volgens Alexa.com, en die kunnen het weten). Van alle in de periode 2009-2010 met veel fanfare gelanceerde blogs is DDS daarmee de grootste - groter dan Joop (504), Welingelichtekringen (567), 925 (644) en eh, Pluspost (23,569 - en nee, da's geen typo). Groter ook dan gevestige medianamen als NRCNext (557), HPDeTijd (2,237) en VN (3,698). Om met Louis van Gaal te spreken: we zijn dus niet alleen de beste van Amsterdam, maar ook van Rotterdam, en van Eindhoven!
Het is duidelijk: we're here to stay als het enige echte rechts-liberaal-conservatieve weblog in Nederland (wie linkse opinies wil, gaat maar naar Sargasso, Joop, GeenStijl of NOS.nl). We zijn natuurlijk nog lang niet waar we willen zijn. Het kan altijd groter, beter en mooier. Daar gaan we de komende twaalf maanden dan ook hard aan werken. Met binnenkort een eigen Haagse correspondent. En een Lifestyle pagina. En, deo volente, een eigen elektronisch tijdschrift. En uiteraard de dingen die u van ons gewend bent: scherp geformuleerd commentaar en achtergronden bij het nieuws.
Met de SP als grootste partij in de peilingen en ons rechtse kabinet dat zo nu en dan ergerlijke progressieve trekjes vertoont is er nog een hoop werk voor ons te doen.
Tenslotte nog een dankwoord aan al onze enthousiaste lezers die ons de afgelopen drie jaar hebben weten te vinden. Zonder u hadden we het niet gekund!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten