PVV Limburg laat zich islamiseren

Geen categorieapr 18 2012, 10:14
PVV-gedeputeerden Antoine Janssen en Theo Krebber laten zich islamiseren. Dhimmies zijn het!
De PVV Limburg is laaiend. Nou gebeurt dat wel vaker - de partij van Wilders staat er immers om bekend dat ze altijd om iets boos zijn - maar dit keer is het zowaar een interessant verhaal: voorzitter Laurence Stassen is namelijk boos op haar eigen gedelegeerden.
Antoine Janssen en Theo Krebber zijn van plan om morgen een lunch bij te wonen in het gouvernement van Maastricht. Normaal gesproken vindt Stassen dat natuurlijk prima; wie wil er af en toe nou niet gratis lunchen?
Helaas zal er morgen een speciale gast bij zijn: de Turkse president Abdullah Gül. De PVV boycot hem. Iedereen houdt zich aan de boycot, behalve Janssen en Krebber. En Stassen - die duidelijk dictatoriale trekjes vertoont - kan dat niet waarderen.
De beide heren zeggen dat het simpelweg hun taak is om dit soort evenementen bij te wonen. Ze hoeven geen toprelatie te hebben met de eregast, maar ze moeten er wel gewoon bij zijn. Ze zijn immers gedelegeerden.
Daar zit wat in. Als je mensen gaat boycotten omdat je het niet met ze een bent kun je wel bezig blijven. Als Gül nu een oorlogsmisdadiger was, oké. Dat is echter totaal niet het geval.
Jammer genoeg zijn Stassen en de Grote Leider Geert Wilders het daar niet mee eens. Gül is immers president van een land met heel veel moslims - dat alleen is reden genoeg om hem te schofferen. Het excuus is nu natuurlijk dat Gül Wilders zou hebben beledigend. De enigen die daar intrappen zijn echte PVV-gelovigen. Ieder ander kan zich de uitspraken van Wilders over premier Erdogan nog altijd herinneren ("een total freak") en denkt bij zichzelf: Ook als Gül niets had gezegd hadden Wilders en co. dit bezoek aangegrepen om zich van hun slechtste kant te laten zien. Ook dan hadden ze zichzelf en de rest van het land afgrijselijk voor lul gezet.
Het is ongelooflijk dat professionele politici zich op zo'n kinderachtige manier kunnen gedragen. Erger nog, ze zijn er zelfs trots op!
Nog even en er is werkelijk niemand meer - in ieder geval niemand met gezond verstand - die de PVV nog serieus neemt. Serieuze politici dienen zich namelijk te gedragen.
Op de één of andere manier hebben Wilders en de zijnen daar wat moeite mee; ze beseffen blijkbaar niet dat ze daar niet Gül, maar zichzelf schade mee berokkenen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten